A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:05AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl

Egy nő abból él, hogy "arisztokrata" kutyákra vigyáz

Fotó: Fábián Eszter
Vágólapra másolva!
Christina az álmát éli, ugyanis egy hét alatt 700 fontot (nagyjából 335 ezer forint) keres azzal, hogy "arisztokrata" kutyákra vigyáz. Mindig is ezt szerette volna csinálni.
Vágólapra másolva!

Christina néhány éve látott meg egy álláshirdetést Natalie-tól – Lord Beef tulajdonosától, és azóta álmai munkáját végezheti. Egy egyéves Bichon Frise kölyökkutyáról gondoskodik, Lord Beef Wellingtonról, más néven Lord Beefről. Christina az Airtaskeren keresztül vette fel a kapcsolatot a kutya gazdájával, amely egy olyan alkalmazás és webhely, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy kiszervezzék mindennapi feladataikat, például bútor összeszerelést, önéletrajzírást, grafikai tervezést, kertészkedést és dekorálást is akár - számolt be a Mirror.

Christina így nyilatkozott a Mirrornak:

Miért is ne? Van egy kis szabadidőm, és imádom az állatokat, ezért arra gondoltam, mi lehet jobb, mint egy hetet eltölteni egy gyönyörű west kensingtoni otthonban egy arisztokrata kutyára vigyázva?

A Lord Beef tulajdonosa, Natalie ebben a hónapban tette közzé a hirdetést az Airtaskeren, és teljesen elárasztották őt a jelentkezők. Natalie hirdetésre így szólt: "A kutyám, Lord Beef alig több mint egy éves, és rengeteg energiával rendelkezik. Valaki egy hétig ingyenes szállást kaphat egy londoni luxuslakásban, valamint napi 100 fontot, hogy megetesse Beefet  (én biztosítom az ételt), és gondoskodnia kell arról, hogy boldog legyen, és sok figyelmet kapjon, amíg egy hétig távol vagyok."

Christina a hirdetésre reagálva megosztotta, hogy ő is Nyugat-Londonban született, és van tapasztalata a kisállat-gondozásban. Christina emellett a gasztronómiai képességeivel is dicsekedett, és megjegyezte, hogy Lord Beef igazán "szeretné a vacsoráit". Ezt írta: "Igazán el fogom rontani Beefet, és sok figyelmet szentelek neki."

Natalie a Mirrornak elmondta, hogy 

Lord Beef szereti, ha naponta háromszor kiviszik sétálni, és a hét folyamán több programja is van, amelyeken részt kell vennie, például a kölyökkutyák találkozóján és a kutyakozmetikushoz is el kell mennie.

Christinának is meg kell győződnie arról, hogy Lord Beef a megfelelő ételt eszi. Ez a kölyökkutya naponta kétszer eszik – a harapnivalók mellett – minden este egy luxus főtt ételt is.

"Egyáltalán nincs gondom ezzel a feladattal, Natalie itt hagy minden ételt, amire szükség lesz, így csak el kell készítenem. Csináltam már ilyet, így tudom, hogy hogyan kell. Szóval semmi gondom nincs a főzéssel" - mondta.

A munka díjazásával kapcsolatban Natalie azt mondja, hogy az Aitraskers Services Calculator-t használta útmutatásként, de összességében a Lord Beef által kívánt ellátási színvonalat vette alapul. Azt is megjegyezte, hogy egy "szép lakásban" kínál szállást West Kensingtonban majd hozzátette: "Ez egy nagyszerű ajánlat így rengeteg embert vonzott."

image

Christina megosztotta, mennyire izgatott volt a Lord Beef-fel töltött hét miatt: 

Természetesen izgatott vagyok. Kávézni és sokat sétálni fogunk, olyan érzés lesz, mint egy kis nyaralás, ami segít kifizetni a következőt. Szeretek utazni, így finanszírozhatom a jövőbeli kiruccanásaimat, bárcsak hamarabb megtettem volna.

Az Airtasker azt állítja, hogy 80%-kal nőtt a kisállatbejegyzések száma a platformon, és általában a tulajdonosok keresnek valakit, aki gondoskodik kedvencükről, amíg távol vannak. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!