A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Több százezer forintot keresett azzal egy nő, hogy a saját kutyáit sétáltatta

Vágólapra másolva!
Egy brit nő több száz fontot keresett azzal, hogy a saját kutyáit sétáltatta. Ehhez egy applikációt használ, ami úgynevezett „kekszeket” ad azért, ha a megadott ideig sétál a kutyákkal. A kekszeket utalványokra lehet beváltani.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Királyságban élő, 40 éves Lija Steelnek az egyik barátja ajánlotta „Biscuit Pet Care” alkalmazást, a nő azonban eleinte nem akarta elhinni, hogy pénzt kereshet azzal, hogy a saját kutyáit sétáltatja. 

Tavaly januárban azonban mégis úgy döntött, hogy kipróbálja az alkalmazást, azóta pedig 700 fontot, vagyis több mint 300 ezer forintot keresett vele. 

Elmondása szerint naponta használja az alkalmazást, ami megmondja, hogy napi hány percet kell sétáltatni a kutyákat. Ha ezt teljesíti, akkor megkapja érte az adott mennyiségű jutalmat, vagyis „kekszet”. 

Képünk illusztráció 
Fotó: Cultura Creative/Russ Rohde

Egyéb dolgokért plusz pontokat lehet szerezni, például ha a kutyákat elviszik bolha és féreg kezelésre, vagy esetleg biztosítást kötnek rá. Ezeket természetesen bizonyítani is kell, egy biztosítás esetében például meg kell adni a kötvényszámot - Mirror

Lija Steelnek három kutyája van, de az alkalmazás nem enged csak kettőt, de így is jól keresett. A „kekszeket” utalványokra lehet beváltani, amikkel olyan helyeken lehet vásárolni, mint például a Tesco vagy Amazon. A nő elmondása szerint az utalványokból tavaly luxus karácsonyi vacsorára költöttek, és amikor elutaztak is ebből fizették az ételüket. 

Ahogy korábban megírtuk, egy brit nő, Christina az álmát éli, ugyanis egy hét alatt 700 fontot (nagyjából 335 ezer forint) keres azzal, hogy "arisztokrata" kutyákra vigyáz. Mindig is ezt szerette volna csinálni. 

Egy brit kutatócsoport szerint az első tudományos megközelítés új megvilágításba helyezheti az ember-kutya közötti ősi köteléket. Úgy tűnik, hogy a kutyák képesek kiszagolni az emberi stresszt és egy új tanulmány szerint ez az illat hasonló érzelmi hatást válthat ki bennük, ami „pesszimista döntések meghozatalára” készteti őket.

Kilenc év után előkerült Gizmo, a Las Vegasban eltűnt kiskutya. Gizmónak 2015-ben veszett nyoma, amikor a tulajdonosa, Judith Monarrez szüleinek Las Vegas-i házának hátsó udvaráról kiszökött egy meghibásodott kapun keresztül.

Tűzijátéktól megrémült kutya szökött meg Kaliforniában, és a víztől való félelme ellenére elúszott egy San Francisco-öböl menti szigetre. Az állat két napot töltött étlen és szomjan a szigeten, mire megtalálták.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!