A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szövetséget köt a Primark, mutatjuk, mire számíthatnak a vásárlók

Vágólapra másolva!
Megállapodást kötött a nemrég Magyarországon is boltot nyitott Primark és a sportruházati termékekről ismert Kappa, hogy a ruházati kiskereskedő sportoláshoz illetve a hétköznapokra ajánlott kollekciót dob piacra a Kappa támogatásával.
Vágólapra másolva!

A Primark együttműködést kötött az olasz hátterű sportruházati márkával, a Kappával. Ennek keretében a két vállalat 30 tételes kollekciót dob piacra. Az új termékek között lesznek női és férfi ruhák is.

A Retail Gazette cikke szerint a Kappa márkával készített új kollekció darabjait a Primark üzleteiben lehet megvásárolni még ettől a hónaptól, azaz augusztustól kezdődően.

 A termékeket a Primark 16 piacán vezeti be. 

Arról egyelőre nincs információ, hogy a jelenleg egyetlen magyarországi üzletet működtető Primark-áruházban is megjelennek-e ezek a termékek. Mindenesetre a webáruház kínálatában már megtalálhatók.

A Primark cégfelirata
Fotó: NURPHOTO / AFP

A brit piacon a termékek online rendelésleadással is elérhetők lesznek, azaz az interneten kiválasztott termékeket a vásárló a számára legkönnyebben elérhető áruházban veheti majd át. A brit piacra megadott árak 4,5 fonttól 26 fontig terjednek. Előbbi összeg ruházati kiegészítőkre vonatkozik.

A Primark korábban már beemelt a kínálatába licenszmegállapodás alapján készült termékeket. A márkázott ruházati cikkek között az első a Disney szórakoztatóipari óriáshoz tartozó brandek alapján készült kollekció volt 2011-ben. 

A most bejelentett együttműködéssel a népszerű ruházati lánc sportruházati kínálatát kívánja bővíteni.

Mindkét vállalatnál optimistán tekintenek a partnerségre, a vezetői nyilatkozatokból kitűnik, hogy arra számítanak, a kereskedelmi eredmények alapján később szélesíteni tudják az együttműködésüket.

A Kappát az olaszországi Torinóban alapították, eredetileg a zoknikat és alsóneműket kínáló Calzificio Torinese almárkája volt. 1956-ban egy komoly gyártási hiba miatt az eladások bezuhantak. Ezt követően a termékeket a "K-Kontroll" jelzéssel látták el, mely arra utalt, hogy a termékek minőségbiztosítását a német szabványok alapján valósítja meg a gyártó. Az eladások emelkedni kezdtek, majd 1967-ben bejegyezték a ma ismert Kappa márkát. Az elnevezés a görög ábécé egyik betűjére utal.

A Primark magyarországi boltnyitásáról az Origo több cikkben számolt be. Az üzletnyitást felfokozott várakozás előzte meg. A népszerű ruházati láncnak korábban csak Pozsonyban és Bécsben működött a magyar vásárlók által is könnyen elérhető áruháza.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!