James Bond-filmben kínáltak szerepet Zalatnay Saroltának - legalábbis ő ezt állítja

Vágólapra másolva!
Zalatnay Sarolta azt állítja, hogy még a hatvanas években hihetetlen lehetőség kapujában állt, ugyanis szerepet ajánlottak neki egy James Bond-filmben. Ő azonban azt mondja, nem élt a lehetőséggel, ezért tért haza Magyarországra.
Vágólapra másolva!

Zalatnay Sarolta a magyar popzene egyik ikonikus alakja, aki az 1960-as években robbant be a könnyűzenei életbe, karrierje kezdetén pedig több neves zenekarral, így az Omegával és a Metróval is dolgozott együtt, később viszont önálló előadóként folytatta, és számos sláger fűződik a nevéhez. Pályafutása során több mint 30 albumot készített, és a mai napig aktív, azt viszont kevesen tudják róla, hogy majdnem teljesen más irányba sodorta őt az élet még évtizedekkel ezelőtt.

Szerepelhetett volna ugyanis egy James Bond-filmben, méghozzá Sean Connery oldalán. 

Legalábbis, most ezt állítja. Zalatnaynak elmondása szerint egy angolul kevésbé beszélő énekesnőt kellett volna alakítania a filmvásznon, ő viszont állítása szerint nemet mondott az óriási és soha vissza nem térő lehetőségre.

A döntés hátterében személyes és politikai okok egyaránt állhattak. Zalatnay épp akkoriban kezdett befutni Angliában, ahol a sajtó találó módon csak „Red Saroltaként” emlegette, és pillanatok alatt a legnagyobb sztárok között, a legexkluzívabb partikon találta magát. Így pedig választania kellett: ha elvállalja a szerepet, soha nem térhet haza Magyarországra.

Azt mondja, az édesanyja iránti szeretet és a zenei karrierje miatt végül visszautasította a Bond-lány szerepet, és hazatért - írta meg a Promotions.hu. Emellett az is közrejátszott a döntésében, hogy akkoriban mély érzelmeket táplált Frenreisz Károly iránt, és titokban abban reménykedett, hogy feleségül veszi. Az élet azonban máshogy alakult, és sosem lett belőlük házaspár.

Zalatnay Sarolta
Zalatnay Sarolta James Bond-filmben szerepelhetett volna a hatvanas években
Fotó: tv2 

Cini angliai tartózkodása során annak idején intim kapcsolatba került egy legendás zenésszel, amiről nemrégiben mesélt először. Az énekesnő elmondta, hogy kialakított a tárnoki házukban egy sarkot, ahol olyan híres zenészeknek állított emléket, akikkel még Angliában találkozott.

 Azonban elárulta, hogy Jimi Hendrixet még meztelenül is látta

"Berendeztem egy sarkot Niki szobájában, ahol sokat üldögéltem olyan előadok képei és plakátjai alatt, akikkel még Angliában ismerkedtem és barátkoztam össze. Volt ott kép Janis Joplinról, Elton Johnról, a Queenről és persze ott van mögöttem Jimi Hendrix egy plakáton. Nos, vele rengetegszer találkoztam, hiszen Londonban egy művészlakásban éltem, ahol egy svéd modell volt a lakótársam. Jimi vele járt, vagy legalábbis vele is. Gyakran járt fel hozzánk és ha megérkezett, ledobta a ruháit. Igen, az összeset. Meg sem tudom számolni, hányszor értem úgy haza, hogy ő a kanapén ült, anyaszült meztelenül. Ezerszer kértem, hogy legalább egy gatyát húzzon, de sosem tette meg. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!