Bérbe adja saját medencéjét egy nő, így keres mellékest

Medence, kert, kiadó, úszás, illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy francia nő bérbe adja saját kerti úszómedencéjét idegeneknek, csak hogy egy kis plusz pénzt keressen.
Vágólapra másolva!

Egy francia nő több száz idegennel osztja meg úszómedencéjét, és egy új utazási alkalmazásnak köszönhetően a világ minden tájáról találkozhatott emberekkel - számolt be a Mirror.

A dél-franciaországi Montpellier-ből származó Cendrine Chalard 2024 júliusa óta adja bérbe úszómedencéjét a Swimmyn keresztül. Az Uber és az Airbnb működéséhez hasonlóan

 a medencemegosztó alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy privát medencéket béreljenek Franciaországban, Spanyolországban, Floridában, Texasban és Kaliforniában.

"Tavaly nem mertem belevágni. Mióta megváltozott az életstílusom, gyakrabban dolgozom távmunkában, és ezért úgy döntöttem hogy kipróbálom" - mondta Cendrine, a medence tulajdonosa. 

image

"Amikor otthon vagyok, biztonságosan ellenőrizhetem, hogy ki használja és hogy. 

A távmunka ezen időszakai alatt azt is megengedhetem, hogy mások is élvezhessék az úszómedencém és a teraszom nyújtotta kényelmet, miközben egy kis plusz bevételhez is jutok.

Cendrine főként hétközben adja bérbe a medencéjét, de néha hétvégén is, akkor amikor épp nem használja. 

"10 eurót (nagyjából 4000 forintot) kér személyenként egy órára. Olyan lehetőségeket is kínálok, mint a grillezés, a Plancha [gázsütő] és adok még fürdőlepedőt is. A fürdőzőknek öltöző, kemping WC-k, valamint hűtőszekrény és jégkockák is rendelkezésükre állnak– mondta.

Az úszómedencéje 10 x 4 méteres, és terasza is van nyugágyakkal és néhány medencetartozékkal. Cendrine csak a múlt hónapban kezdte bérbe adni a medencéjét, mégis sokféle embercsoporttal találkozott.

„Arra gondoltam, hogy főleg nyaralóknak adok bérbe, mivel kifejezetten turistavárosban élek” – magyarázta. "Hát tévedtem! A többség helyi. 

A közönség nagyon változatos. Párok, babás vagy kisgyermekes családok, baráti társaságok, muszlim fátyolos nők, akik úszni szeretnének anélkül, hogy bárki figyelné őket."

A dél-franciaországi nyár nagyon forró volt idén, és Cendrine úgy véli, hogy a helyiek, akik nem tehetik meg, hogy saját medencéjük legyen, azok mások medencéinek bérlésével szeretnék lehűteni magukat. Mivel Cendrine egy villamosmegálló közelében lakik, háza tökéletes úti célt kínál sok helyi és turista számára is.

"A bérlők többsége tiszteletben tartja a kéréseimet. Az egyetlen negatív pont, hogy egyesek nem pontosan érkeznek, és úgy gondolják, hogy ezért később indulnak, vagy azok. Ebben az esetben megjegyzem, és nem adom ki újra ezeknek az embereknek” – mondta Cendrine.

Ennek ellenére Cendrine elismeri, hogy általában pozitív tapasztalatai vannak, és sok kiváló visszajelzést kapott, amelyek azt mutatják, hogy akik bérelték a medencéjét, ugyanolyan elégedettek voltak az üzlettel, mint ő maga.

Ha idejössz, gyere és ússz egyet és élvezd a kellemes kikapcsolódást

 - zárta gondolatait

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!