Folytatódik a termoszőrület: megjelenik a Barbie babás kollekció

Vágólapra másolva!
A Mattel összefogott a Stanley-vel és közösen kiadják a népszerű termoszok Barbie-stílusú sorozatát. A kollekció korlátozott ideig lesz elérhető, és az egyes változatok körülbelül 21 ezer forintba kerülnek.
Vágólapra másolva!

A Barbie-film 2023-ban letarolta a világot, és az év egyik legjobb és legjövedelmezőbb mozija lett. Az alkotás rengeteg rajongót gyűjtött világszerte, akik most új szintre emelhetik az elköteleződésüket a film mellett. Érkezik ugyanis a Barbie Dream Stanley Cup kollekció.

A Barbie Dream sorozat termoszai nyolc különböző mintával érkeznek, melyek mind egy klasszikus Barbie babát idéznek meg

 – írta meg a Fox News nyomán a Világgazdaság.

A Stanley arra számít, hogy azonnal elkapkodják majd az új Barbie-tematikájú kulacsokat, így szakaszosan kezdte el árulni a terméket szeptember 16. és 20. között. Mindennap más mintázatú poharak kerülnek a polcokra.

A poharak 30 és 40 unciás kiszerelésben elérhetőek, vagyis körülbelül 0,8 és 1,2 liter közötti űrtartalmúak. 

A Barbie Dream Stanley Cupok ára 60 dollár, vagyis körülbelül 21 ezer forint.

image

Ahogy az Origo bemutatta, az elmúlt években világszerte, de különösen az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és számos dél-amerikai országban igazi kultusza alakult ki annak az egyszerű, hordozható kulacsnak, amelyet a Stanley gyárt. A Stanley termosz eredetileg túrázáshoz, sátrazáshoz és szabadtéri tevékenységekhez készült, és arra tervezték, hogy hosszú ideig hidegen vagy melegen tartsák az italokat. 

Azonban egy bizonyos modell, amely egy füllel ellátott, egyszerűen hordozható kulacs, váratlan népszerűségre tett szert, és azóta ikonikus státuszt ért el, különösen a nők körében.

A Stanley márka kulacsai már régóta elérhetőek a piacon, de az igazi őrület a füllel ellátott, 1,2 literes "Adventure Quencher Travel Tumbler"  Stanley termosz megjelenésével kezdődött. Ez a modell különösen népszerű lett az Instagram felhasználók, a háztartásbeliek és az édesanyák körében, akik a közösségi oldalaikon előszeretettel osztják meg a kulacsaikkal kapcsolatos tartalmakat.

A kulacsok legnagyobb vonzereje az, hogy rendkívül praktikusak és stílusosak, ráadásul különböző színekben és mintákban érhetők el. A Stanley kulacsok emellett jól bírják az igénybevételt, és hosszú élettartammal rendelkeznek, ami miatt a fenntarthatóság hívei is kedvelik őket. 

Ugyanakkor az áruk ára igen magas: egy-egy darab akár 25 ezer forintba (kb. 70 dollár) is kerülhet, mégis sok háztartásban több is megtalálható belőlük.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!