Megnyerte a lottót, most újra az álmainak él egy szerencsés nagymama

lottó, szelvény, illusztráció,
Képünk illusztráció!
Fotó: Shutterstock/Andrey_Popov
Vágólapra másolva!
Több, mint 4 milliárd forintot nyert Angliában a lottón a 72 éves Terri Pichton-Clark, és most álmai táncruhájában tangózik a Blackpool Towe báltermében. Az idős nő korábban is tehetséges táncos volt, egy időre azonban anyagi okok miatt le kellett mondania szenvedélyéről, ma már azonban semmi akadálya annak, hogy folytassa. Hihetetlenül szerencsésnek érzi magát, és azt vallja, sosem késő elkezdeni vagy folytatni valamit.
Vágólapra másolva!

A 72 éves Terri Picton-Clark a 60-as évei végén lett amatőr táncbajnok, ám a költségek miatt egy időre fel kellett hagynia kedvenc időtöltésével. Tavaly januárban azonban mellé szegődött a szerencse: megnyerte a lottót egy Lucky Dip szelvénnyel.

Az idős nő tavaly egy hatórás műtéten esett át szívbillentyű-probléma miatt, állapota kritikus volt. 

Három hónapja azonban visszatért a tánchoz, és saját bevallása szerint jobban érzi magát, mint valaha.

Pitchton-Clark nemrég a Blackpool-Tower báltermében léphetett fel gyönyörű, rá szabott táncruhában. A nő szóhoz sem jutott a döbbenettől és a boldogságtól. 

Ahogyan fogalmazott, úgy érzi, mintha kétszer nyerte volna meg a lottót,

ugyanis minden vágya az volt, hogy egy nap itt táncolhasson, ráadásul végre megvehette álmai táncruháit, amire mindig is vágyott, de sosem volt rá pénze.

image

A leicestershire-i nőaki 2016-ban több mint 50 bronzbajnoki címet szerzett a The Imperial Society of Teachers of Dance által szervezett táncversenyen mindössze két évvel azután, hogy elkezdett táncolni. 

Élő bizonyítéka annak, hogy soha nem késő az álmokat valóra váltani.

Terri, a lottónyertes és a Strictly Come Dancing rajongója ugyan 

túl van egy szívmtéten és egy mini stroke-on, továbbá azon a félelmen, hogy nem folytathatja szeretett hobbiját. Mindez azonban a múlté. 

"Szeretem magam fitten és aktívan tartani, ezért igazi sokk volt, amikor agyvérzést kaptam. Nagyon rosszul viseltem. A felépüléshez vezető út hosszú volt, és nem is teljesen komplikációmentes, de én mindig pozitív maradtam, és hittem, hogy a dolgok jóra fordulnak"

- mondta a nő, akinek pozitív életszemlélete meghozta gyümölcsét: milliárdokat nyert a lottón.

Régóta dédelgetett álmom volt, hogy táncolhassak a világhírű Blackpool Tower Ballroom-ban. Minden évben nézem a Strictly-t, és minden alkalommal, amikor meglátom azokat a táncosokat a Blackpoolban, könnybe lábadt a szemem "Én is ott akartam lenni", de sosem hittem, hogy ez valaha is megtörténik"

- tette hozzá.

Aaron Edgar, a The Blackpool Tower and Tower Ballroom üzemeltetési igazgatója így nyilatkozott: 

Öröm volt látni Territ a táncparketten, nagyon izgatottak voltunk, hogy teljesíthettük neki ezt a különleges kívánságot. Hihetetlen tehetséges hölgy, akit még a következőkben láthatunk majd a Strictlyben"

Nemrég egy ohioi férfi is nyert a lottón, ráadásul halott kutyája tenyésztői számának segítségével. Egy közel 80 éves buszsofőr és temetkezési vállalkozó is több millió fontot nyert a lottón, majd miután átvette nyereményét, egy szokatlan vállalkozásba kezdett, amivel úgy döntött mindenkinek segíteni akar, hogy megvalósítsa az álmait.

Egy amerikai férfi, John Cheeks pedig azt hitte, hogy megnyerte a 340 millió dolláros Powerball jackpotot, majd később közölték vele, hogy a honlapjukon csak tévedésből tüntették fel az ő számait, mint nyerő kombinációkat. A férfi emiatt beperelte a lottótársaságot.

Egy férfi pedig, aki nemrég 15 milliárd forintot nyert a lottón, azt állította, hogy a nyeremény tönkretette az életét, hiszen megromlott a viszonya a barátaival és a családtagjaival, akik ezután csak a pénze miatt keresték, és az egész nyereménye felett rendelkezni akartak. A férfi ezt megunta, ezért a legtöbb emberrel megszakította a kapcsolatot, ami rendkívül megviselte őt.

Forrás: DailyStar

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!