Élőben törte össze 70 milliós autóját a youtuber - videó

Vágólapra másolva!
Esőben vezette az autópályán luxusautóját egy youtuber mikor elővette a telefonját és balesetet szenvedett. A mellette ülő barátja is megsérült, az autóban pedig óriási kár keletkezett. A youtuber akkor sem hagyta abba a videózást, amikor a mentésüket végezték.
Vágólapra másolva!

Esőben vezetett és telefonozott Jack Doherty a youtuber, miközben balesetet szenvedett az autójával. A közel 70 millió forintot érő egyedi fényezésű McLaren autójával haladt Miamiban az autópályán, amikor egyszer csak elővette a telefonját, hogy megnézze ki írt neki. A kamera mögött egy másik személy, a fiú egyik barátja Michael volt, aki az út felé fordította a kamerát, hogy megmutassa milyen zord időjárás van odakint. Majd hirtelen elkapta a telefonját, és a videó kifehéredett és Michael fájdalmas nyögését lehetett hallani. Majd Doherty kiabálását lehetett hallani, ahol arra kéri a barátját, hogy 

Nyisd ki az ajtót, beszorultunk!

A következő amit a videón látni, hogy az autó tulajdonosa vizsgálja és rugdossa a sérült autója roncsait. 

A fiú barátja Michael is szerepel az eredeti videón, ahol az arcáról patakzik a vér, de Doherty továbbra is azon kesereg, hogy mekkora kár keletkezett a kocsijában. 

Fotó: YouTube/Jack Doherty

A feltöltött videó alatt a kommentelők nem voltak túl kedvesek a balesetet okozó Dohertyvel, sokan kritizálták amiatt hogy jobban aggódott az autója miatt, mint a barátja miatt, míg más azt írta, hogy mennyire visszataszítónak tartja, hogy a miután balesetet szenvedett Doherty azután is azzal foglalkozott, hogy jól nézzen ki a felvételeken és nem hagyta abba a videózást. 

Fotó: YouTube/Jack Doherty

A balesetről szóló videót egy részletét itt nézheti meg: 

Nemrég írtunk egy másik youtuberről, aki szintén autóbalesetet szenvedett, Nathan Narra amikor a Corvette Stingray C8 sportautójával tisztázatlan körülmények között felborult, több alkalommal is átforogott a teteje körül, végül az oldalára fordulva állt meg az utat szegélyező járdán. Kórházba szállították, de nem sikerült megmenteni az életét. 

Halálra gázolt egy embert az a férfi, aki vezetés közben nem fogta a kormányt, mert léggitározott. Annyira beleélte magát a zenehallgatásba, hogy lesodoródott az útról, és halálra gázolt egy férfit. Sharon Stone is autóbalesetet okozott, ami miatt megsérült egy ember. Stone állítólag túl gyorsan vezetett a forgalmi viszonyokhoz képest, majd veszélyes kanyarodási manőverrel átsodródott abba a sávba ahol az áldozata hajtott. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!