A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Hozza csúcsformába szellemi erejét és fizikai kondícióját!

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Rohanó világunk fokozott elvárásokat támaszt valamennyiünkkel szemben. Egyszerre kell helytállnunk és kiváló teljesítményt nyújtanunk az élet számos területén. Ugyanakkor a teljesítmény-központú élet a legtöbb embernél állandósítja a fáradtságot és a stresszt, s mindez nem csak a szellemi és a fizikai teljesítőképességet, hanem a kutatások szerint hosszú távon a várható élettartamot is csökkenti.

A szellemi teljesítmény fokozására egyrészt a stressz és a fáradság hatásainak kiküszöbölése, másrészt koncentrálókészségünk és teherbíró-képességünk maximalizálása miatt van szükség. A szellemi teljesítményt serkentik a ginseng tartalmú készítmények, mivel a ginseng javítja a sejtek oxigénfelvevő képességét és oxigénkihasználását.

A fizikai teljesítőképesség javításakor alapvető fontosságú a megfelelő táplálkozás, ami a vitaminok, a nyomelemek és az ásványi anyagok megfelelő mértékű bevitelét jelenti a szervezetbe. Mivel a természetben ezeknek az anyagoknak a minősége és a mennyisége számos tényezőtől (pl. éghajlat, környezet) függ, az egyik megoldást a multivitaminok szedése jelentheti.

A szellemi és fizikai kimerültség kezelésben kiváló eredményeket érhetünk el a ginseng standardizált kivonata (G115) mellett vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmazó Pharmaton Vital nevű készítménnyel. A Boehringer Ingelheim Pharma által forgalmazott gyógyszer ginseng tartalma jótékony hatással van a szellemi teljesítményre, a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pedig a fizikai kondíciót befolyásoló tényezőkre hatnak jelentős mértékben.

Orvosilag igazolt, hogy a Pharmaton Vital serkenti a szellemi aktivitást és a fizikai teljesítményt, javítja a memóriát és a koncentráló képességet!

(G115) ginsengkivonat

  • Növeli a sejtek oxigénfelvételét, ami javítja a memóriát, fokozza a koncentrációs képességet.
  • Stressz esetén regenerál, egyszerre stimulálva szellemi és testi erőnket.

Lecitin

  • Javítja a koncentrációt, az emlékezést.
  • Segít a szellemi és testi fáradtság legyőzésében

Javítja a fizikai kondíciót, szervezetünk működését

  • A létfontosságú vitaminok javítják a szervezet anyagcseréjét, működését és erősítik az immunrendszert.
  • Az ásványi anyagok és nyomelemek támogatják az alapvető testi folyamatokat.

Kiknek javasoljuk a csúcsvitamin szedését?
Amikor az emberek elé magas követelményeket állítanak, teljes koncentrációra van szükségük ahhoz, hogy stresszhatás alatt is megoldják feladataikat. A szellemi és a testi funkciók javításához az emberi szervezetnek támogatásra van szüksége. Azoknak ajánljuk a Pharmaton Vitalt, akik kiemelkedő szellemi és fizikai teljesítményt szeretnének nyújtani nehéz körülmények között, akár stresszhelyzetben is.

A Pharmaton Vital recept nélkül kapható, egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

(x)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!