A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Szinte mindenütt elolvad a hó

Vágólapra másolva!
Enyhül a fagy, napközben akár 5-6 fok is várható. Délutánra felszakadozik a felhőzet. A korábbiaknál szárazabb levegő áramlik az ország felé nyugat felől, a nyugat-európai anticiklon peremén.
Vágólapra másolva!

Szerdán eleinte gyenge havazás, hószállingózás lesz a Dunántúl keleti felén, majd a középső és keleti országrészben. A csapadék mennyisége a hólepel és az 1-2 centiméter között váltakozik, és a hó mindenütt olvadni fog az északkeleti országrész kivételével.

Napközben a Dunántúlon felszakadozik, csökken a felhőzet, ugyanakkor a Dunától keletre erősen felhős lesz az ég. Szintén a Dunántúlon élénk lesz az északnyugati, nyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet Nyugat-Magyarországon 2, 7, másutt +1, -3 fok között valószínű. Késő este -4, +1 fok várható.

Csütörtökön mindenütt erősen megnövekszik a felhőzet északnyugat felől. Egyre többfelé lesz csapadék: északkeleten havazás, másutt egyre inkább eső, kezdetben azonban havas eső, ónos eső is lehet. Megélénkül, néhol megerősödik a délnyugati szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1, -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +4 fok között alakul.

Orvosmeteorológia

A magasban zajló pár fokos melegedés miatt a melegfrontokkal együtt járó tünetek a meghatározóak: fejfájás, migrén, fáradékonyság, levertség jelentkezhet, légköri okai is lehetnek az alvási zavaroknak. A megszokottnál hosszabb a reakcióidő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!