A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hogyan járj a válogatós cicád kedvében? Finom ízek kombinálásával!

Vágólapra másolva!
A cicák különösen válogatósak tudnak lenni. Ha ízlik nekik az étel, akkor nagyon hálásak, ugyanakkor megalkuvást nem tűrő kritikusok is, ha az étel nem felel meg az ízlésüknek. A Sheba márka tiszteletben tartja a macskák különleges igényeit, és olyan megújult termékportfóliót fejlesztett ki, amely még a legigényesebb macska kívánságait is kielégíti. Ha azt kínáljuk a macskáknak, amit szeretnek, az hozzájárul az általános jólétükhöz. Az igazi boldogsághoz vezető út pedig nem más, mint a teli pocak. Hogyan lehet kiskedvencünk étrendje mégis változatos? Hoztunk ehhez néhány tippet!
Vágólapra másolva!

Különböző fajta húsok

A macskák húsevők, és étrendjük alapját a húsnak kell képeznie. Ezért próbálj különböző fajtákat válogatni (csirke, marha, pulyka vagy hal), hogy macskád ne unja meg az ételeket, illetve így különböző tápanyagokat biztosíthatsz neki.

Fotó: Open Communications

Nedves és száraz eledel kombinációja

A nedves eledel természetesebb a macskák számára, és segít biztosítani a folyadék szükségletüket. Néhány macska azonban a ropogós száraztápot is szereti, ami segítheti tisztán tartani a fogaikat. Kombináld a két lehetőséget, hogy kiegyensúlyozott étrendet biztosíts kedvenced számára.

 

Adj hozzá néhány zöldséget

Bár a macskák húsevők, mégis hasznukra válhat egy kis zöldség, amely vitaminokat és rostokat biztosít. Csak győződj meg arról, hogy a zöldségek biztonságosak a macskák számára, és kis mennyiségben add őket.

 

Óvakodj a számukra mérgező élelmiszerektől

A hagyma, a csokoládé, a szőlő és a mazsola, az alkohol, a koffein és bizonyos diófélék olyan ételek, amelyek soha nem kerülhetnek a macskák táljába.

Válassz olyan minőségi márkát, amely a fenti 4 tippnek megfelelően gondosan kiválasztott természetes összetevőket kínál, ásványi anyagokban gazdag, hozzáadott színezéket és tartósítószert nem tartalmaz. Próbáld ki a megújult Sheba termékeket és ajándékozd meg macskád minőséggel és ínyenc élménnyel egy időben. Mert a macska elégedettsége a teli pocakjában tükröződik.

Fotó: Open Communications

Miért válaszd a Sheba termékeit? 

A Sheba új, továbbfejlesztett termékcsaládjai - a Nature's Collection és a Select Slices - gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készültek, ásványi anyagokban gazdagok, hozzáadott színezékek és tartósítószerek nélkül, amelyektől macskája a bajszát is megnyalja majd. A Sheba újdonságait az immunrendszer támogatására E-vitaminnal és élesztővel, valamint természetes prebiotikumforrással is gazdagítottak.

Fotó: Open Communications

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!