Újszerű gyógyszertár-élmény? Az Unipatika ezt nyújtja!

Fotó: Nagy Péter / Unipatika
Vágólapra másolva!
A gyógyszertárak szerepe napjainkban messze túlmutat a hagyományos gyógyszerkiváltáson. Az egészségügyi szolgáltatások és a megfelelő tanácsadás révén a patikák jelentős szerepet játszanak a betegségek megelőzésében. A prevenció hangsúlyozása különösen fontos, hiszen a betegségek kialakulásának megelőzésével nemcsak az egyén, de a társadalom egészének jóléte is javul.
Vágólapra másolva!

Frekventált helyszíneken 9-21 óráig elérhető az Unipatika!

A Mammut, Corvin, Westend és Tesco Budaörs területén elérhető patikákban 9-21 óráig válogathatunk a népszerű és a kevésbé ismert márkák készítményei közül. A vényköteles gyógyszerek kiváltására éppen úgy lehetőségünk van, mint a vény nélküli termékek jobb megismerésére. A gyógyszerészek és az asszisztensek nem csupán szakmailag felkészültek, hanem  a kedvesség és a türelem is jellemző rájuk. A tanácsadás során odafigyelnek a páciens egyedi szükségleteire, részletes és pontos tájékoztatást nyújtanak.

Fotó: Nagy Péter / Unipatika

Unipatika: Dermokozmetikumok minden korosztálynak

A bőr egészsége és szépsége minden korosztály számára rendkívül fontos, hiszen mindannyian szeretnénk ragyogó, ápolt külsőt. A mai társadalom az ápoltsággal és a kiegyensúlyozottsággal azonosítja a bőr kifogástalan állapotát, így a sikerek is múlhatnak a megfelelő készítmények használatán.

A dermokozmetikumok terén hatalmas választékkal találkozhatsz az Unipatika kínálatában. A manapság minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendő készítmények célja az, hogy támogassanak a bőrápolásban és az esetleges bőrhibák kezelésében. Bőrgyógyászati hatásuk révén a bőr mélyebb rétegekre is hatnak, így valóban segíthetnek a bőr egészségének fenntartásában.

A fiatalabb generáció tagjai gyakran küzdenek olyan bőrproblémákkal, mint a pattanások és zsíros bőr. Számukra különösen fontosak azok a dermokozmetikai termékek, amelyek szabályozzák a faggyútermelést és tisztítják a pórusokat. Az Unipatika személyre szóló tanácsadással áll a tudatos bőrápolást fontosnak tartók rendelkezésére. 

Az érettebb bőr esetében más jellegű problémák jelentkezhetnek, például a rugalmasság csökkenése, a ráncok megjelenése és szárazság. Az ezekre kifejlesztett dermokozmetikumok gazdag formulájuk révén mélyen hidratálják a bőrt, serkentik a kollagéntermelést és helyreállítják a bőr szerkezetét. A hialuronsav, a retinol és az antioxidánsok, mint a C-vitamin, mind olyan összetevők, amelyek segítenek e problémák kezelésében.

Az érzékeny bőrrel rendelkezők számára különösen fontos, hogy olyan dermokozmetikumokat válasszanak, amelyek mentesek az irritáló anyagoktól. Az ilyen termékek kíméletesen ápolják a bőrt, minimalizálják az irritációt és segítenek helyreállítani a bőr természetes védőrétegét.

Fotó: Nagy Péter / Unipatika

Mit várunk el egy korszerű gyógyszertártól?

Mi számít egyáltalán korszerűnek manapság? A gépesített gyógyszerkiadás, az okoskészülékek elérhetősége, vagy a hozzáértő szakszemélyzet a döntő az elvárások között? A vásárlói igények nem csupán a kínálat gazdagságára vonatkoznak, hanem magára az egész környezetre, ami megteremti a vásárlói elégedettséget. Az Unipatika modern gyógyszertárként a kényelemre és az áttekinthetőségre összpontosít. A polcok elrendezésével logikus és letisztult összképet teremt, hogy a látogatók könnyedén megtalálják a számukra szükséges készítményeket. Természetesen az árukészlet sokszínűsége is elengedhetetlen, hiszen a vásárlók különféle igényeihez alkalmazkodva szükséges biztosítaniuk a hagyományos gyógyszerektől kezdve a természetes alapú termékekig mindent.

Unipatika: Korrekt árak, kedvezményes online akciók

Az online rendelési lehetőség és a házhozszállítás egyre inkább alapelvárássá válik, ám az időtényező, a megbízhatóság és a korrekt árak is lényegesek az online patikák közötti választásnál. Az Unipatika rendszeres akciókkal és hatalmas raktárkészlettel áll a webes vásárlást kedvelők rendelkezésére is.

A versenyképes áron, de jó minőségben kínált termékekkel teheti magát igazán vonzó egy webáruház. Az Unipatika webes vásárlói felületén az akciók és kedvezmények szinte folyamatosan elérhetők, nem elfelejtve a dermokozmetikumok izgalmas világát sem.

Fotó: Nagy Péter / Unipatika

Szuperélelmiszerek és immuntámogatás

Ma már egyre többen keresik az egészséges életmód titkait. Ezzel összefüggésben gyakran szó esik olyan élelmiszerekről, melyek különösen gazdagok tápanyagokban és pozitív hatással vannak a szervezet működésére. Közöttük az egyik legizgalmasabb csoport az úgynevezett szuperélelmiszereké.

Az utóbbi években több tanulmány számolt be arról, hogy ezek a természetes alapanyagok számtalan előnnyel bírnak. Elsősorban kiváló antioxidáns-források, melyek elősegítik a sejtek védelmét a szabadgyökök káros hatásaitól. Ennek köszönhetően hozzájárulnak az öregedés lassításához és a krónikus betegségek kockázatának csökkentéséhez.

Az ilyen típusú ételek rendszeres fogyasztása javíthatja az immunrendszer működését. A bennük található vitaminok, ásványi anyagok és egyéb fitonutriensek erősítik a szervezet védekezőképességét, így ellenállóbbá válik például a megfázásokkal és különböző fertőzésekkel szemben. Betegség, prevenció, egészségtudatosság, életmódváltás során egyaránt remek választásnak bizonyul a korszerű, drogéria-szerű élményt biztosító, megbízható Unipatika.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!