A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök a mögöttünk hagyott választásról és minden bizonnyal kormányzati terveiről is beszél majd a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. 
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül16 bejegyzés
09:23
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Ez volt a választás tétje

Orbán Viktor legutóbb március 30-án nyilatkozott a Kossuth Rádiónak. A kétharmados választási győzelem előtt akkor arról beszélt, vagy nemzeti kormány lesz, és Magyarország magyar ország marad, vagy egy internacionalista kormány, amelyet alapvetően Soros György állít majd fel, és akkor Magyarország bevándorlóországgá válik. Hangsúlyozta: a kormánypártok az ország sorsa szempontjából a legfontosabb kérdésről beszélnek, a bevándorlásról, mert hiába fejlődik az ország, a bevándorlás felemésztené ennek hasznait.

09:28
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Gratulációk

Választási győzelme után gyakorlatilag a világ összes vezetője gratulált Orbán Viktornak. 

09:29
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

A szuverenitás mellett

Az emberek a magyar szuverenitás mellett törtek lándzsát az április 8-i parlamenti választáson - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök egy korábbi nemzetközi sajtótájékoztatón. A kormányalakításról azt közölte: nagy részben új emberekkel és részben új struktúrákkal készül kabinetet alakítani.

09:36
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Boldog vagyok

Jókedvűen ülök itt, és boldog vagyok - mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Egy rejtélyes dolog a választás, mivel fogja magát sokmillió ember, és elmegy és szavaz - tette hozzá. Tiszteletet érdemel, hogy valaki ezt megpróbálja megjósolni. Én emlékszem 1994-ben, amikor cudarul szerepeltünk, akkor Bencze György azt mondta, hogy nem szabad szidni a népet. Megértéssel kell fordulni a vesztesek felé és nem kioktatással. 

09:38
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Sokkal többen szavaztak a Fideszre, mint négy éve

650 ezerrel többen szavaztak ránk, mint négy éve, és több mint 300 ezerrel szavaztak többen a Fideszre, mint a parlamentbe jutott ellenzéki pártokra - mondta Orbán Viktor. Minden településtípusban nyert a Fidesz - tette hozzá. Orbán Viktor köszönetet mondott az óriási bizalomért. 

09:39
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

A bevándorlás a legfőbb kihívás

A következő évek legfontosabb kihívása a bevándorlás lesz - mondta Orbán Viktor. Nagy csata zajlik Európában, ha a pedig a bevándorlás megtörténik, azt már nem lehet kijavítani. Mindezt több ezerszer el kell mondani - tette hozzá. 

09:42
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: A meccset lefújták

Orbán Viktor elmondta, európai méretekben is kiemelkedik a magyar választók azon többsége, akik kiálltak a bevándorlás ellen. A miniszterelnök az ellenzék kapcsán kijelentette, a kormány mindenkit szolgálni fog, azokat is, akik nem szavaztak rájuk. Gyülekezni, véleményt nyilvánítani lehet, de senki se lépje túl a közrend kereteit - mondta Orbán Viktor. Az újraszámlálás kapcsán kijelentette, a meccset lefújták.  

09:45
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

A haza szolgálata

16 évet voltam ellenzékben és 12 évet kormányon. Tudom, hogy nem jó veszíteni, de mi nem üzletemberek vagyunk - mondta a kormányfő. A kapitány nem hagyhatja el a süllyedő hajót - mondta Orbán Viktor. Nem mindenki döntötte el, hogy mit szeretne, a politika szolgálatot jelent, ezért akkor is szolgálni kell a hazát, amikor ellenzékben van valaki. Aki ezt nem érti, az nem alkalmas a haza szolgálatára. 

09:46
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Meg fogom védeni az országot a spekulánsokkal szemben

Soros spekulánsai rossz lóra tettek, de most bukóban vannak. Korlátlan anyagi erőforrásaik vannak, nekik nem jó a nemzeti kormány, ha bevándorlásellenes kormány van. Meg fogom védeni az országot a spekulánsokkal szemben – mondta a kormányfő, aki nem hullat krokodilkönnyeket, azért mert a Nyílt Társadalom Alapítvány elhagyja Budapestet.

09:48
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Rossz dolog a migráció

Orbán Viktor közölte, hogy a spekulánsok nem adják fel, csak csatákat lehet nyerni. Mindig lesznek, akik nyerészkedni akarnak a magyarokon - tette hozzá. Most éppen azt akarják elérni, hogy bevándorlóország legyünk, de mi mindig a saját érdekeinket fogjuk követni - mondta Orbán. A migráció rossz dolog, amit nem bátorítani kell, hanem az otthonmaradást kell segíteni. 

09:51
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Átláthatóvá kell tenni Soros hálózatát

Orbán Viktor elmondta, a keresztény alapon álló európai civilizációt kell megvédeni, és ezt fogja tenni Brüsszelben. Soros György szövetségesei kapcsán kijelentette, hogy az átláthatóság a legfontosabb, és mindenkinek meg kell ismernie, hogy milyen hálózatok segítik Sorost. Aki nem szégyell külföldről pénzt elfogadni, az ne szégyellje bevallani. A kormányfő arra biztatta az újságírókat, fedjék fel a rejtett hálózatokat. 

09:53
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Ez ellentétes a demokráciával

Orbán Viktor közölte, egy évvel ez EP-választás előtt olyan döntéseket hozni, amik sürgetik a bevándorlás döntéseit, az demokráciaellenes. Nem támogatom, hogy most júniusban ebben a kérdésben döntések legyenek, meg kell várni az EP-választás eredményét - tette hozzá. A népből a népért és a népből kell működtetni az országot. 

09:55
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: Gyorsan lesz új kormány

Orbán Viktor elmondta, a következő időszakban is a gazdaság növekedése, a biztonság garantálása, a nyugdíjak értékének a megőrzése és a költségvetési stabilitás megőrzése a cél. Időközben alkalmazkodni kell a nemzetközi környezet változásaihoz is. Részben új emberekkel és új struktúrákkal fut majd neki a ciklusnak a kabinet. Gyorsan lesz új kormány - mondta a kormányfő. A Miniszterelnökség területén szeretnék egy új vezetési struktúra - tette hozzá. 

09:57
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Átfogó megállapodás a nőkkel

A nyári szünet előtt a parlament elfogadhatja a 2019-es költségvetést - mondta Orbán Viktor. Közölte, hogy mindezért Varga Mihály a felelős, így számít a munkájára a következő időszakban is. Egy átfogó megállapodást szeretnénk kötni a nőkkel a demográfiai kérdések rendezésére. A kormány dolga, hogy a nők döntését megkönnyítsék. 

09:58
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Megállapodás a jövőért

Orbán Viktor a magyar jövőről szeretne a nőkkel egy átfogó megállapodást kötni, ami teljesen kiszámíthatóvá teszi a gyermekvállalást. 

09:59
április 20, 2018
Vágólapra másolva!

Vége az interjúnak

Véget ért Orbán Viktor interjúja, hamarosan összefoglalóval jelentkezünk. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!