15 nap elzárást kapott 12 mogyoródi prostituált

Vágólapra másolva!
A Forma-1 első napjára virradóra tizennégy nőt állítottak elő a mogyoródi rendőrőrsön tiltott kéjelgés szabálysértése miatt. A bíróság 12 prostituáltat 15 nap elzárásra ítélt, míg két fiatalkorú lánynak 40 ezer forintos pénzbüntetést kell megfizetnie. Földi Ágnes, a prostituáltak szóvívője üdvözli a letartóztatásokat, mert a lányok a védett övezetben dolgoztak.
Vágólapra másolva!

A szabálysértők a Mogyoródi Önkormányzat által kijelölt védett övezetben kínálták szolgáltatásaikat. A prostituáltak a szilasligeti vigalmi negyedben szólítottak le járókelőket, amikor a rendőrség őrizetbe vette őket. A gyorsított eljárást követően bírósági tárgyalásuk ma volt. A bíróság 12 prostituáltat 15 nap elzárásra ítélt, míg két fiatalkorú lánynak 40 ezer forintos pénzbüntetést kell megfizetnie.

Földi Ágnes, a prostituáltak érdekvédelmi szervezetének elnöke üdvözli a rendőrség lépését, hiszen a letartóztatott lányok nem tartották be a megállapodást, és a védett övezeten belül dolgoztak. Földi szerint azért ilyen alacsony a letartóztatások száma, mert a prostituáltak többsége, a szervezet ígérete szerint, csak a védett övezeten kívül kínálja szolgáltatásait.

A fenti eseményen kívül kiemelt bűncselekmény nem történt Mogyoródon. Ismeretlenek egy finn állampolgár autóját rongálták meg, továbbá több iratot - útlevél, forgalmi engedély stb. - vittek be a rendőrőrsre, melyeket valószínűleg az éjszaka folyamán veszítettek el tulajdonosaik.

[origo]

Korábban:

Kempingben fogadhatják a prostituáltak vendégeiket Mogyoródon

Ajánlat:

Az [origo] Forma-1 oldala

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről