A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Képviselők a rendőrségen a Gresham-palota miatt

Vágólapra másolva!
Az Országos Rendőr-főkapitányság folyamatosan hallgatja ki a főváros V. kerületének képviselőit a Gresham-palota eladásával kapcsolatban. Hétfőn a szocialista Antal Kis Bélát idézte be a rendőrség, ma pedig folytatódtak a kihallgatások. Az ügyben érintett Medgyessy Péter, az MSZP miniszterelnök-jelöltje, akit a Gresham-palota ügyében végzett lobbitevékenysége miatt jelentették fel.
Vágólapra másolva!

A Gresham-palota eladásával kapcsolatban, a múlt héten indított nyomozást az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). Az eljárás során - többek között - a főváros V. kerületének képviselőit is meghallgatja a rendőrség - értesült az [origo]. Az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatósága befolyással való üzérkedés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Hétfőn Antal Kis Béla, az MSZP helyi képviselője válaszolt a nyomozók kérdéseire. Ezt az információnkat a kerületi képviselő megerősítette.

Eközben a rendőrség hírzárlatot rendelt el a nyomozással kapcsolatban. Sem Garamvölgyi László, a rendőrség szóvivője, sem a nyomozást vezető Németh László nem nyilatkoznak az eljárással kapcsolatban.

Az Országos Rendőr-főkapitányság múlt héten ismeretlen tettes ellen befolyással üzérkedés alapos gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Gresham-palota eladásával kapcsolatban. Az ügyben érintett Medgyessy Péter, az MSZP miniszterelnök-jelöltje, akit a Gresham-palota ügyében végzett lobbitevékenysége miatt jelentették fel. Medgyessy Péter cége 100 ezer dollárért vállalta, hogy eléri: az V. kerület szocialista képviselői támogassák a Gresco Rt. pályázatát. Medgyessy közleményében azt állítja: nem követett el törvénytelenséget.

Korábban:

Elrendelték a nyomozást Medgyessy ellen

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!