Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Tömegközlekedés

A libegő ma karbantartás miatt nem üzemel.

Újpesten a Baross utcában tart az útépítés, de a 30-as, a 47-es és a 147-es autóbuszok már mindkét irányban az eredeti útvonalukon viszik az utasokat.

A XVI. kerületben a Mátyás király utcában végeztek a csatornaépítéssel, így tegnap óta a 44gyors, a 144-es, a 192-es, valamint a 144É autóbuszok ismét az eredeti útvonalukon viszik az utasokat.

A 17-es és a 95-ös autóbuszok április 24-én üzemkezdettől április 27-én üzemzárásig mindkét irányban módosított útvonalon közlekednek, mert a X. kerületben a Kápolna utcát a Kőrösi Csoma út és a Kápolna tér között filmforgatás miatt lezárják.

Forgalomkorlátozások

A Tölgyfa utcában a Fekete Sas utca után az épülő irodaház mellett a jobb oldali sávot időszakosan elkerítik a forgalom elől, ezért a Margit körúton és a Tölgyfa utcában a híd felé gyakori zsúfoltságra, torlódásra készüljenek fel.

A II. kerületben a Labanc utat a Kuruclesi út és a Budakeszi út között útépítés miatt lezárták. Ettől nem messze a Kuruclesi utat félszélességben elkerítették a forgalom elől és a Budakeszi úttól a Hűvösvölgyi út felé egyirányúsították.

A Gábor Áron utcában az Endrődi Sándor utca után a Törökvész út irányába haladó oldalt lezárták. A munkaterület mellett csak a szembejövők oldalán közlekedhetnek. A II. kerületben a Retek utcát a Káplár utca és a Fillér utca között útépítés miatt lezárták.

A Bécsi úton a Bojtár utca és a Harsány lejtő között csatornát építenek, ezért az Óbudai temetőnél a városközpont felé, valamint a Testvérhegyi lejtő közelében útszűkületen kell áthajtani.

A városhatár irányába haladók számítsanak arra, hogy a Testvérhegyi lejtő után lévő benzinkúthoz és kereskedőházhoz nem tudnak balra bekanyarodni.

A Pomázi út és a Szilva utca között a belső területek felé vezető sávokat szintén elkerítették a forgalom elől. A munkaterületnél a másik oldalon irányonként egy sáv szabad.

A Belvárosban a Piarista közön építkezés miatt továbbra sem haladhatnak át. Az Erzsébet hídra az Apáczai Csere János utca-Irányi utca-Károlyi Mihály utca-Ferenciek tere útvonalon juthatnak el.

A Szabadság téren és a Szent István téren építik a mélygarázsokat, ezért forgalom-korlátozásokra számítsanak.

A Dózsa György úton a Szondi utca és a Lendvay utca között az Andrássy út felé vezető a külső sávot felbontották, mert felújítják a csatornát.

A VI. kerületben a Rippl Rónai utcában a Szondi utca és a Lendvay utca között gépkocsival nem közlekedhetnek, mert tart a csatorna felújítása.

Szintén a VI. kerületben a Felső erdősorban a Benczúr utca és a Szalmás Piroska utca között félpályás útlezárás lassítja a haladást, mert felújítják a csatornát.

A VIII. kerületben a Vajda Péter utcában az Orczy út és a Bláthy Ottó utca között irányonként csak egy sávban közlekedhetnek, mert csatornát építenek.

Kőbányán az Újhegyi utat a Kozma utcától a Maglódi útig egyirányúsították, mert felújítják a csatornát.

A munkák miatt a 68-as és a KERESZTÚR-buszok a Maglódi út-Korányi Frigyes utca-Kozma utca útvonalon járnak, a 95-ös autóbuszok pedig az Új köztemető főbejáratánál állnak meg.

A Budakeszi úton az Irén utca és a Jánoshegyi út között a felfelé vezető oldalt három helyen felbontották. A munkaterületek mellett irányonként egy szűkített sáv szabad.

Szintén a Budakeszi úton a Kuruclesi út előtt a befelé vezető oldalt felbontották, mert javítják a gázvezetéket.

A XII. kerületben a Kútvölgyi úton a Tordai utca és a Fészek utca közötti egyirányú szakaszon a jobb oldali sávot gázvezeték-javítás miatt elkerítették a forgalom elől.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről