A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Változatlan a móri lövöldözés túlélőjének állapota

Vágólapra másolva!
A közvetlen életveszélyen túl van, de nem javul a móri Este Bankban történt lövöldözés egyetlen túlélőjének állapota. A mellkas-, kar-, és agylövést kapott 27 éves nő állapota stabil.
Vágólapra másolva!

Változatlanul altatják azt a 27 éves bodajki nőt, aki a móri Erste Bankban történt mészárlás egyetlen túlélője. A fiatal nő állapota stabil, túl van a közvetlen életveszélyen, de állapota napok óta változatlan - mondta az [origo]-nak Csathó Barna, a székesfehérvári kórház szóvivője. A pénteki beavatkozások jól sikerültek, így nincs szükség újabb műtétre a sérülten. Az áldozat több mellkas-, egy kar- és egy agylövést kapott, amikor a pénzintézetbe belépő támadók tüzet nyitottak az ott tartózkodókra.

A fiatal nőt változatlanul mélyaltatásban tartják, azt egyelőre nem tudni, hogy erre meddig van szükség. A mélyaltatással csökkentik a beteg anyagcseréjének és oxigénfelvételének mértékét, valamint megakadályozzák az esetleges nyugtalanságot. Az orvosok abban bíznak, hogy a súlyos sérültnek nem lesz szüksége több műtétre - mondta a szóvivő.

Az orvosok azt remélik, hogy 5-6 nap múlva lehet többet mondani arról, hogy a koponyán áthatoló lövedék milyen sérüléseket okozott, és hogy lehet-e számítani a beteg teljes vagy csaknem teljes felépülésére.

A lövöldözés túlélőjét változatlanul rendőrök őrzik. Az [origo]-nak nyilatkozó Csahtó Barna szerint nem lehet még megmondani, hogy mikor lehet kihallgatható állapotban az áldozat.

Korábban:

Stabil a móri támadás túlélőjének állapota

Ajánlat:

Itt elolvashatja az [origo] összes cikkét a móri bankrablásról

Fórum:

Hat halott egy móri bankrablásnál

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!