Tasnádi tagadja, hogy megfenyegette Lovast

Vágólapra másolva!
Lovas István jobboldali publicista kedden közleményben tudatta, hogy a reggeli órákban megfenyegette őt és családját Tasnádi Péter, a maffiavádak alól első fokon felmentett vállalkozó. Lovas szerint Tasnádi a Sajtóklub című tévéműsorban elhangzottak miatt fenyegetőzött. Tasnádi Péter tagadja a fenyegetést, mint az [origo]-nak elmondta, azt se tudja, kicsoda Lovas.
Vágólapra másolva!

Lovas István újságíró szerint életveszélyesen megfenyegette őt és családját Tasnádi Péter, a maffiavádak alól első fokon felmentett vállalkozó. Lovas elmondta az [origo]-nak, hogy azért fordult a nyilvánossághoz, mert nem bízik a rendőrségben. Az újságíró szerint Tasnádi azt nehezményezhette, hogy az ATV Pénteki Sajtóklub című műsorában a kormányváltás után a bíróság által kiengedett gyanúsítottak - így Tasnádi - ügyéről, illetve Tasnádi felesége ügyvédjének baseballütős támadásáról beszélgettek.

Lovas István úgy véli, hogy az ügyben Salgó László országos rendőr-főkapitányt is felelősség terheli, amennyiben nem ellenőrzi a hívást. Az újságíró azt is elmondta, hogy Tasnádi hétfő este beszélt Bencsik Andrással, a Sajtóklub másik résztvevőjével, vele azonban udvarias volt és csak burkoltan fenyegette.

Tasnádi tagadja, hogy beszélt volna Lovassal. Az [origo]-nak elmondta, hogy szerinte az újságíró így akar híres lenni, ő viszont "azt se tudja, kicsoda". A vállalkozó azt elismerte, hogy hétfő este beszélt Bencsik Andrással a Magyar Demokrata főszerkesztőjével. Őt azért hívta fel, mert a hetilap egyik cikkében a szerző azt írta, hogy ő - Tasnádi - otthon az edzőtermében magyar címeres mezben edz, és miért tesz így, ha zsidó, miért nem megy inkább Izraelbe. Tasnádi ezt kérte ki magának Bencsiktől, mint mondta indulatosan, de nem fenyegetően.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről