Útlezárások a tüntetés és a tűzijáték miatt

Vágólapra másolva!
Péntek délután és este demonstráció miatt több utat lezárnak Budapesten. Délutántól tilos megállni és autózni a belváros számos pontján. A szombati tűzijáték miatt már péntek reggeltől tilos parkolni a Duna-parton. 
Vágólapra másolva!

Pénteki rendezvény

A Belvárosban a Szabadság tér és a Szent István tér környékén demonstráció miatt péntek déltől este 11 óráig a táblákkal jelölt helyeken megállási tilalomra, délután részleges, illetve teljes lezárásokra kell számítani:

Az Arany János utcában a Nádor utca és a Hercegprímás utca között, az Október 6. utcában az Arany János utca és a Szabadság tér között, a Sas utcában az Arany János utca és a Szabadság tér között, a Hercegprímás utcában az Arany János utca és a Bank utca között, a Hold utcában a Báthory utca és a Bank utca között, a Bank utcában, a Nagysándor József utcában, a Báthory utcában a Vértanúk tere és a Hold utca között, az Aulich utcában, a Batthyány-örökmécses körül, a Honvéd utcában a Szabadság tér és a Báthory utca között, a Vértanúk terén, a Vécsey utcában, a Nádor utcában a Vértanuk tere és az Arany János utca között, a Zoltán utcában az Akadémia utca és a Szabadság tér között, a Steindl Imre utcában az Akadémia utca és a Nádor utca között, a Széchenyi utcában az Akadémia utca és a Nádor utca között.

Szombati tűzijáték

A tűzijáték miatt a Belgrád rakparton, a Közraktár utcában, és a Műegyetem rakparton a táblákkal jelölt helyeken már péntek reggel 7 órától tilos autóval várakozni, egészen vasárnap reggel 6-ig.

A szabálytalanul parkoló járműveket a rendőrség elszállíttatja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről