A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hosszan vizsgálják a mostohagyilkosságot

Vágólapra másolva!
Szabadlábon védekezhet az a 14 éves lány, akit azzal gyanúsítanak, hogy lelőtte mostohaapját a hétvégén. Simek Kitti azt állítja: végső elkeseredésében végzett a durva férfival. A lányt és az emberölés körülményeit hosszasan vizsgálják majd a legkülönbözőbb szakértők.
Vágólapra másolva!

A rendőrség nem tartotta szükségesnek, hogy őrizetbe vegye azt a kamaszlányt, akit azzal gyanúsítanak, hogy a hétvégén közvetlen közelről fejbe lőtte mostohaapját. Elkezdték a Tótújfalun történtek kivizsgálását, igazságügyi szakértő, fegyverszakértő, nőgyógyász, pszichológus elemzi a szombat éjszaka és az elmúlt években történt eseményeket.

Simek Kitti nem bírta tovább durva nevelőapja ütlegeit és szexuális zaklatását. A rendőröknek azt mondta: nevelőapja engedély nélkül tartott pisztolyával hajnali 3 óra körül, az ágyban fekvő és alvó férfi fejére lőtt.

A vizsgálatot folytató Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az [origo]-nak elmondta, hogy várhatóan hosszú idő telik még el, amíg az ügyészségnek elküldhetik a vádemelési javaslatot. A gyanúsított Kittit és a település több lakóját is többször kihallgatják még.

A férfi rendszeresen verte mind Kittit, mind az édesanyját, maradandó sérüléseket is okozva nekik. Az édesanya korábban már próbált segítséget kérni a gyámhatóságtól, de a férfi fenyegetései miatt mindig visszavonta a beadványait.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!