A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta a horvát Fran Brodicot, aki az előző szezonban 13 gólt lőtt a horvát bajnokságban.

A lila-fehér klub honlapján kiemelik, hogy a 27 éves Brodic Zágrábban született, így nem meglepő, hogy már fiatalon a Dinamo Zagreb utánpótlásába került, ahonnan eljutott egészen a felnőtt csapatig. 17 évesen aztán Belgiumba, a Club Brugge csapatához igazolt, majd a Royal Antwerpennél is megfordult, majd egy rövid olaszországi (Catania, Reggina) kitérő után visszatért hazájába.

Horvátországban az első és másodosztályban összesen 45 gólig és 15 gólpasszig jutott, a 2023/24-es szezonban két csapatban (NK Varazdin, Dinamo Zagreb) 13 találattal az élvonal második legeredményesebb játékosaként zárt.

A horvát focista az átigazolásokkal foglalkozó transfermarkt alapján az Újpest legértékesebb játékosa lesz, amennyiben sikeresen teljesíti az orvosi vizsgálatokat jövő szerdán.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!