A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsIsrael-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Közlekedés - csütörtök

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

Budapesten jelenleg végeznek sebességmérést.

Baleset nehezíti a közlekedést a XIII. kerületben, a Béke utcában, a Tahi utca közelében, ahol az 50-es számnál egy tűzoltóautó személygépkocsival ütközött össze.

Szintén baleset nehezíti a közlekedést a II., Ürömi utcában a Felhévízi utca és a Lublói utca között is, ahol egy busz és egy személygépkocsi karambolozott.

Gyalogost ütöttek el a Rákospatak utca és Telek utca kereszteződésében, valamint az Andrássy úton a Bajza utcánál.

Zuglóban a 3-as, 62-es villamos vonalán egy villamos gépkocsival karambolozott. Jelenleg ezen az útszakaszon a villamosok helyett a 32-es buszokkal lehet utazni.

Vidéki utak

A személyautósoknak kifelé Sopronnál fél órát, Hegyeshalomnál kifelé és befelé is fél órát kell várakozniuk. A teherautósok kifelé Rábafüzesnél három, Sopronnál négy, Hegyeshalomnál három, Kópházánál egy órás várakozással számoljanak, míg befelé Sopronnál nyolc, Hegyeshalomnál kettő és Rábafüzesnél három óra a várakozási idő.

Az M1-es autópályán a burkolat- és hídfelújítások véget értek, a pálya végig zavartalanul járható. Az M3-as autópálya új szakaszát Füzesabony és Polgár között átadták a forgalomnak, ahol december végéig díjmentesen ill. matrica nélkül autózhatnak. Az M7-es autópályán csak kisebb korlátozások vannak érvényben, a terelések megszűntek és a csomópontok is járhatók. Az M0- ás autóúton megszűntek a torlódásokat okozó sávlezárások.

Az 5-ös főúton Alsónémediben 7.5 tonnás, Kiskunfélegyházán pedig 5 tonnás súlykorlátozást vezettek be. Az ennél nehezebb teherjárművek csak célfuvarban hajthatnak be, a többinek kerülni kell. Kiskunfélegyházánál burkolatjavítás miatt sávlezárás is van érvényben, jelzőőrök irányítják a forgalmat. Az 5-ös főúton Kiskunfélegyháza után a burkolathibákat javítják. Sávlezárásra és jelzőőrös irányításra készüljenek. A 6-os főúton Pécsett távhővezeték javítás miatt sávlezárás van. Szigetvárnál csatornafektetés miatt kell félpályás lezárásra számítani. A 8-as főúton Székesfehérvár és Csór között szélesítik a burkolatot, több helyen csökkenteni kell a sebességet.

A 11-es főúton Szentendrénél vízvezetéket javítanak, Budapest felé a 20-as és 23-as km-nél sávlezárásra számítsanak. A 47-es főúton Békéscsaba belterületén is vízcsőtörés kijavításán dolgoznak. A Szeged felől érkezők sávlezárásra készüljenek. Pérnél a 81-es úton átépítik a Győrság felé vezető összekötőút csomópontját. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat. Pest megyében a Pécel-Gödöllő összekötő úton az isaszegi vasúti átjáróban történt baleset során a helyreállítás elhúzódik. A vasúti átjáró várhatóan péntek (dec.20.) délig zárva lesz. Javasolt útvonal a 3-as és a 31-es főút.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!