A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsIsrael-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Közlekedés - hétfő

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

Budapesten jelenleg nem végeznek sebességmérést.

Az M3-as autópálya kivezető szakaszán a Rákospatak után 2 gépkocsi karambolja miatt lassult le a közlekedés. A Hűvösvölgyi úton befelé a Nyéki út után 2 gépkocsi ütközött össze.

Vidéki utak

A személyautósoknak kifelé Hegyeshalomnál és Sopronnál fél órát kell várakozni. A teherautósok kifelé Rábafüzesnél egy, Hegyeshalomnál három órás várakozással számoljanak.

Mától kezdik a 3-as főút Garadnát elkerülő szakaszának az építését. A 231-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat a településen belül terelik el. Torlódás várható.

A 37-es főúton, Szerencsen a 27-es km-nél körforgalmi csomópont épül. A munka félpályás lezárással jár.

A 43-as főúton Szegeden a Bertalan-híd bal oldali járdáját és a külső sávját felújítás miatt lezárták.

Kátyúzás miatt félpályás lezárás várható 15.00 óráig az 51-es főúton Dunapataj és Bátya, az 53-ason Akasztó és Pirtó, az 54-esen pedig a bugaci elágazás és Soltvadkert között. ától tiltják a mezőgazdasági vontatók és a lassú járművek forgalmát Szolnokon a Szabadság tér és az ártéri híd melletti körforgalom közötti szakaszon. A korlátozás naponta 6.30-8.30-ig,majd 15.00-17.00 óráig érvényes.

A köd miatt az észak-keleti területeken Sátoraljaújhely, Nyékládháza, Mátészalka, Vásárosnamény, Polgár és Tiszafüred környékén 300m körül változik a látótávolság. Az utak burkolata általában vizes. A hegyvidéki utakon gyakoriak a vízátfolyások.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!