A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy rendőrt is előállítottak a Fradi-Újpest meccs után

Vágólapra másolva!
Egy rendőrzászlóst is előállítottak rendzavarás miatt a szombati Ferencváros-Újpest mérkőzést követően. A 27 éves rendőr magánemberként vett részt a mérkőzésen, így eljárás csak akkor indul ellene, ha bebizonyosodik, hogy hivatásához méltatlan magatartást tanúsított.
Vágólapra másolva!

Egy rendőrt is előállítottak rendzavarás miatt a szombati Ferencváros-Újpest NB I-es labdarúgó-mérkőzés után történt randalírozást követően - erősítette meg az Esti Hírlap információját az MTI-nek a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK).

Közölték: feltehetőleg nem indul vizsgálat a budaörsi kapitányságon dolgozó 27 éves zászlós ellen, de tisztázzák a körülményeket, hogy vétett-e a rendőrség etikai szabályzata ellen. Hozzátették: a zászlós magánemberként vett részt Budapesten, a IX. kerületi Üllői úti stadionban rendezett labdarúgó-mérkőzésen, nem volt szolgálatban, de ha bebizonyosodik, hogy rendőrhöz méltatlan magatartást tanúsított, lefolytatják az eljárást.

A rendőrség honlapján közzétett tájékoztatás szerint egy 27 éves budapesti lakost azért állítottak elő, mert egy gépjármű ablakát és oldalát megrongálta, majd a járművezetőt megütötte. A PMRFK illetékese elmondta, hogy a zászlós ellen nem érkezett feljelentés, ezért nem indult ellene vizsgálat.

Hat rendzavarót állítottak elő az Üllői úton/sport/magyarfoci/20030309leandro.html?pIdx=1
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!