A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsIsrael-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Közlekedés - hétfő

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

A Budavári Sikló karbantartás miatt péntekig nem jár. Folytatódik az építkezés a Fehérvári út-Bocskai út csomópontban, és a Flórián téri felüljáró Árpád hídra vezető ágánál, emiatt mindkét helyen jelentősen megváltozott a forgalmi rend.

Aszfaltozás miatt a Visegrádi utcát lezárják a Victor Hugo utca és az Alig utca között. A Victor Hugo utcában a Váci út és a Visegrádi utca között egy sávon haladhat a forgalom április közepéig. Zuglóban a Vezér utcában a Fogarasi út előtt felbontották a Füredi utca felé vezető belső sávot, mert csatornát építenek. Ugyanebben az utcában a Mogyoródi úti kereszteződésnél sötétek a jelzőlámpák, mert kidöntötték a jelzőlámpa berendezését.

A Nagy Lajos király útján az Örs vezér tere és a Füredi utca között mindkét irányban lezárják a külső sávot, mert szélesítik az útpályát. A Zichy Géza utcát lezárták az Ajtósi Dürer sor és az Abonyi utca között, így az utca a Thököly út felől zsákutca lett. Az Abonyi utca a Zichy Géza utcától az Izsó utcáig egyirányú.

A XVIII. kerületben a Szemeretelepi átjárót és a Május 1. teret csatornaépítés miatt zárták le. Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton az Erdősor utcánál a kifelé vezető oldalt lezárták, irányonként váltakozva haladhat át a forgalom.

Soroksáron a Könyves utcát a Tárcsás utca és a Hintó utca között útépítés miatt mától lezárják. A terelőutat táblák jelzik.

A XV. kerületben lomtalanítanak, ezért ma a Rákospalotai körvasút sor-M3-as autópálya-Szentmihályi út-Bánkút utca-Pestújhelyi út által határolt területen belül az út mellé kikészített lomok akadályozhatják a haladást.

Javítják az útburkolatot, ezért munkagépekkel okoznak útszűkületet a Margit körúton, a VIII., Baross utcában, az Ecseri úton, a XV., Arany János utcában, a XVI., Georgina utcában, a XX., Baross utcában és Csepelen a Karácsony Sándor utcában.

Vidéki utak

Az országban viszonylag kedvező időjárási feltételek között lehet közlekedni, de különböző építési munkák miatt sok helyen útszűkület lassítja a haladást. Csapadék sehol sem esett. A viharos szél mindenütt megszűnt. A hideg idő miatt lefagyásokra sokfelé számítani kell a reggeli órákban.

Az M1-es autópálya korszerűsítés miatt a 31-es és 42-es kilométerszelvény között a Budapest felé vezető oldalon haladhatnak a járművek, a bicskei csomópontot lezárták, ezért akik ott akartak az autópályáról letérni vagy oda felhajtani, a herceghalmi és a Tatabánya-óvárosi csomópontot vehetik igénybe.

A 1-es főúton átépítik a Herceghalomra vezető út csomópontját. A 22-es km-nél most terelősziget épül, a munka útszűkülettel jár. A 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán 5.00-től 19.00 óráig kátyúznak, addig szakaszos útszűkületek lassítják a forgalmat.

A 8-as főúton, Vasváron a 144-es km-nél a korlátok és védőhálók fenntartását végzik, sávlezárás mellett dolgoznak. A 44-es főút Békéscsaba előtti szakaszán forgalomlassító demonstrációt tartanak 10.00 és 15.00 óra között. A Békéscsaba felé vezető sávot gépek zárják el.

Szélesítik a 65-ös főutat Siófokon. A 81-es és 83-as km között jelzőlámpa segíti a közlekedést. Átépítés miatt lezárták Zalaegerszegen a Zala-hidat. Az autósok a 74-es főút elkerülő szakaszán juthatnak a városba. A 88-as főúton Sárvárnál közművezeték-építés miatt van félpályás lezárás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!