A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsIsrael-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Közlekedés - szerda

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

Folytatódik a Fehérvári út-Bocskai út kereszteződésében lévő aluljáró építése és a Flórián téri felüljáró Árpád hídra vezető ágának a felújítása. A csomópontokban megváltozott a forgalmi rend.

Az Örs vezér terén felújítják az autóbuszok felállási helyeit, ezért a 44-esek és a 45-ös autóbuszok, valamint a 81-es és a 82-es trolibuszok megállóit nem a megszokott helyen találják meg.

Az 53-as autóbuszok a Háromszék utca - Botfalu utca útvonalon közlekednek, mert a Sasadi utat egyirányúsították a Botfalu utcától a Háromszék utcáig gázvezeték építés miatt. Az autóbuszok nem érintik a Nagyszalonta köz megállóhelyet.

A XII. kerületben a Szarvas Gábor úton útépítés miatt végig útszűkületre kell számítani és tart a szomszédos Virányos úton a vízvezeték építés, ahol egy irányban csak a Kútvölgyi út felé közlekedhetnek.

A Belvárosban tilos megállni az Alkotmány utcában a Szemere utca és a Honvéd utca között a Kossuth Lajos tér felé vezető oldalon. Kőbányán lomtalanítanak, a kihelyezett lomok és a lomeltakarító gépkocsik útszűkületet okozhatnak.

A Jászberényi úton a Tárna utca után a kifelé vezető oldalt elkerítették, mert átépítik az útpályát. A Váci út angyalföldi szakaszán a Szekszárdi utca és az Árva utca között egy új csomópont épül, ezért mindkét irányban sávlezárás nehezíti a közlekedést.

A XIII. kerületben a Kresz Géza utcában a Katona József utca és a Radnóti Miklós utca között csak egy sáv szabad. Ezen a szakaszon tilos parkolni.

Zuglóban a Nagy Lajos király útján a Kerepesi út és a Füredi utca között mindkét irányban lezárják a külső sávot, ugyanis szélesítik az útpályát

A Vezér utcában a Fogarasi út előtt a Füredi utca felé csak a külső sávból lehet egyenesen és jobbra haladni. A balra kanyarodást a csomópontnál megtiltották.

Javítják az útburkolatot munkagépekkel okoznak útszűkületet Budán a Hidegkúti úton, a Béla király úton, és a Balatoni úton, Pesten a Gyömrői úton, a XVIII., Sallai Imre utcában az Üllői út XVIII. kerületi szakaszán, és a XX. kerületben a Szent Imre herceg utcában.

Vidéki utak

A személyautósoknak Hegyeshalomnál és Sopronnál befelé és kifelé egyaránt fél óra a várakozási idő. A teherautósoknak kifelé Rábafüzesnél és Sopronnál egy óra a várakozási idő.

Az M0-s autóút 17-es és 15-ös km-e között felújítják a burkolatot, az M5-ös felé vezető oldalon kétirányú a közlekedés, nem használható a halásztelki csomópont. Az M1-es autópályán Bicske közelében lezárták a Hegyeshalom felé vezető sávokat, a másik oldalon kétirányú a közlekedés. Az M3-as 34-es km-énél lezárták mindkét oldal belső sávját. Gyöngyösnél egy pályán halad a kétirányú forgalom a 74-77-es km között.

A 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán több helyen javítják a burkolatot, jelzőőrök irányítanak. Törökszentmiklósnál félpályás lezárás mellett elkerülő út épül. Mától a Szolnok felé tartó forgalom az új felüljárón halad. A 14-es főúton Győrött a Széchényi hídon a Vámosszabadi felé vezető sávot elkerítették a forgalom elől. Az 5-ös főúton a 96-132 km között aszfaltoznak. A városföldi csomópont közelében kell fennakadásokra számítani. A 8-as főúton, Körmenden felújítják a vasúti átjárót. Délután 14 óráig félpályás, 24.00-04.00 óra között teljes lezárás lesz. A 40-es főúton Cegléden a 20-as km-nél a fél útpályát ma is lezárják. A 65-ös főúton Siófokon szélesítik az útpályát, jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

Békéscsabán az Orosházi úti felüljárót mossák. Ma és holnap félpályás lezárás okoz fennakadást 9.00-től 13.00 óráig.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!