A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Közlekedés - hétfő

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

Budapesten jelenleg nem végeznek sebességmérést.

A fővárosban tart a délutáni csúcsforgalom, torlódásra kell számítani az Erzsébet híd- Kossuth Lajos utca útvonalon az Astoria csomópont felé, a Rákóczi úton mindkét irányban. A Szabadság hídon és a Margit hídon is mindkét irányban, a Budai alsó rakparton a Petőfi hídtól észak felé, a Szerémi úton kifelé összefüggő a kocsisor.

A Flórián téren is lassú az előrejutás az Árpád híd irányába, a Kőbányai úton a Liget tér felé torlódnak a járművek.

A Krisztina körúton az Alagút utcánál több gépkocsi koccant egymásnak.

Vidéki utak

A tehergépkocsiknak Rábafüzesnél befelé 3 óra, Kópházánál kifelé 1 órát kell várakozniuk.

Az M1-es autópályán aszfaltoznak, a Hegyeshalom felé vezető oldalt lezárták a 36-os és 42-es, valamint a 45-ös és 49-es km között. A járműveket a Budapest felé vezető oldalra terelik, ahol kétirányú a forgalom. A lezárás és átterelés miatt a bicskei csomópont két ágát nem használhatjuk, Hegyeshalom felé lehajtani a herceghalmi / 26-os /, felhajtani pedig a Tatabánya-óvárosi / 55-ös / csomópontnál célszerű.

Az M3-as autópályán Gyöngyösnél a főváros felé vezető oldalon kétirányú a forgalom, mert a Polgár felé vezető sávokat a 74-es és a 79-es km között felújítás miatt lezárták. A Budapest felől érkezők a Gyöngyös-keleti csomópontban nem tudnak lehajtani az autópályáról.

Az M0-ás autóúton az M1-es felé a 17-es és 15-ös km között folytatódnak a felújítási munkák ezért a forgalmat az M5-ös felé vezető oldalra terelték, ahol irányonként egy sáv járható. A lezárás miatt a halásztelki csomópontban nem lehet az M5-ös felől lehajtani. Már korábban a szigetszentmiklósi csomópontnál térhetnek le az autóútról és Csepelen át érhetik el Halásztelket.

A 2-es főúton Göd és Vác között gázvezetéket építenek, több szakaszon van útszűkület és sebességkorlátozás. A 3-as főúton Horton a 67-68 km-e között közművezetéket fektetnek le, több útszűkületen kell áthajtani. A 3-as főúton Gyöngyösnél a 81-es km-ben lévő vasúti felüljárót javítják, emiatt mindkét oldalon lezárták a külső sávot.

A szupermaratoni futók mai útvonala reggel 7 órától a 4-es főút Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyét átszelő, Vecsés - Szolnok - Törökszentmiklós - Püspökladány közötti teljes szakasza és onnan a 42-es főút egészen Ártándig az országhatárig. A futók biztonságára a mezőny előtt és mögött haladó kísérő kocsik vigyáznak. A versenyzők elhaladásakor az érintett szakaszon rendőri forgalomirányításra is számíthatnak.

Az 5-ös főúton Táborfalva térségében új körforgalmú csomópontot építenek, az 59-es km-nél mindkét oldalon útszűkületen lehet áthajtani.

A 14-es főúton Győrött a Széchényi hídon a Vámosszabadi felé vezető sávot elkerítették a forgalom elől. A 71-es főúton Zánkán csomópontépítés miatt útszűkületen kell áthajtani. Badacsonyörs közelében kerékpárút épül. Sebességkorlátozás és előzési tilalom érvényben van.

A 7-es főúton Martonvásáron délután 32- 37-es km között tiltakozó akció miatt a fél pályát lezárják. A 43-as főúton a szegedi Bertalan Tisza hídon javítják a gyalogjárdát. A négyből két sávot lezártak. Az 53-as főúton Kiskőrös és Soltvadkert között 8-13 óra között helyi rendezvény miatt csak a félpálya járható. A 441-es főutat Nagykőrösön demonstráció miatt rendőrök irányítják a forgalmat 14-16 óra között. Az 56-os főúton Dunaszekcsőnél hídfenntartási munka miatt van félpályás lezárás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!