A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
11:20CselgáncsZsombor Veg-Aleksandar Kukolj
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Közlekedés - szerda

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

Szerdától a Veres Péter úton, a 3-as főút fővárosi szakaszán a kifelé vezető irány külső sávjában új csatorna épül, emiatt a Nógrádverőce út és a Szilas patak között útszűkület lesz.

A Grassalkovich úton, az 5-ös főút fővárosi szakaszán a Haraszti út és a Hősök tere között a járdában kábelt fektetnek, ezért a külső sáv egy részét szakaszosan elkerítik.

Budán a Hegyalja úton a BAH-csomópont felé vezető oldalon a Mészáros utca előtt két helyen is útszűkületen kell áthajtani.

A Kék Golyó utcát lezárták a Ráth György utca előtt, mert javítják a vízvezetéket. Kerülni az Alkotás úton lehet.

A Szentendrei úton és a Törökvész úton burkolatjavítás az oka az útszűkületnek napközben.

Budán, a Fő utcában a Bem József utca után a baloldali sávot felbontották.

Az aluljáró építés miatt a Petőfi híd felől érkezők a Fehérvári útnál az ideiglenesen kialakított útpályán, csak egy sávban haladhatnak tovább.

A Sasadi úton a Cseresznye utca előtt a lefelé vezető oldalt bontották fel, át kell térni a szembejövők oldalára.

A VII. kerületben a Barcsay utcában az Almássy tértől az Erzsébet körútig tilos parkolni, mert felújítják a vízvezetéket.

A Soroksári úton a Petőfi híd felől érkezők nem kanyarodhatnak be balra a Haller utcába, a híd felé tartók, pedig csak 2 sávon közlekedhetnek közműépítés miatt. A Haller utcában a Soroksári út előtt is csak egy sáv járható, ugyanis a Nagyvárad tér és a Telepy utca között tart a felújítás.

A Kőbányai úton a kifelé haladókat két sávban a Mázsa utca-Mázsa tér útvonalra terelik rá.

Az Albertirsai úton új buszsáv épül, ezért a Vásár főbejáratától a Kerepesi útig tilos az előzés, és a megengedett legnagyobb sebesség 30 km/óra.

A Dózsa György úton az Ajtósi Dürer sor előtt a Hősök tere felé vezető irány külső sávjában folyik jelenleg a víz- és gázvezeték építése.

A Stefánia úton a Thököly út előtt a Városliget felé vezető külső sávot elkerítették a járműforgalom elől.

Az M5-ös autópálya feletti Nagysándor József utcai felüljáróról kitiltották a tehergépjármű-forgalmat, itt csak a BKV-buszok és a személygépkocsik közlekedhetnek legfeljebb 30 km/óra sebességgel.

Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton a Tanácsház utca és a Karácsony Sándor utca között a kifelé vezető külső sávot felbontották. A Szent István út és a Táncsics Mihály utca csomópontját átépítik, ezért útszűkület van.

Vidéki utak

A személyautósoknak szerda délelőtt kifelé Záhonynál egy, Letenyénél befelé fél óra a várakozási idő. A teherautósok befelé Kópházánál kettő, Rábafüzesnél egy órás várakozással számolhatnak, kifelé Ártándnál kell két órát várakozni.

Az M1-es autópályán Tatabánya előtt a Budapest felé vezető oldalon kétirányú a forgalom. A bicskei szakaszon a Budapest felé haladókat a Hegyeshalom felé vezető oldalra terelik, két-két szűkített sávon haladhatnak. A lezárás miatt a Tatabánya óvárosi csomópontnál lehet le, a herceg- halmi csomópontnál pedig felhajtani az autópályára.

Az M3-as autópályán Polgár felé Mogyoródnál és a bagi völgyhídon a forgalmat a Budapest felé vezető oldalra terelik hídjavítás miatt.

A 6-os főúton Mecseknádasdnál a kapaszkodó sávot továbbra is zárva tartják. A közelben aszfaltoznak is, mindkét olda- lon jelzőőrös irányításra kell számíta- tani.

A 8-as főúton Vasvár előtt a 144-es km- nél lévő hídon fenntartási munka miatt van félpályás lezárás.

A 11-es főúton Szentendre előtt és Visegrádnál közmuvezetéket építenek, mindkét helyen felbontották a burkolatot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!