A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hárman haltak meg Velencén

Vágólapra másolva!
Hárman haltak meg, hárman pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, melyben két személygépkocsi ütközött Velencén vasárnap délután. A Fejér megyei település belterületén egy Opel és egy Citroen ütközött össze.
Vágólapra másolva!

Az eddig vizsgálatok szerint a Citroen áttért az út menetirány szerinti baloldalára és ott összeütközött a szemből közlekedő Opel Astra személygépkocsival. Az ütközés következtében mind a két gépkocsi az árokba repült, melynek során a Citroen egy villanyoszlopot is kidöntött.

A baleset során a Citroen három utasa, egy 10 év körüli kislány, egy 30 év körüli nő és egy 37 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A mentők a Citroen gépkocsiból két személyt szállítottak súlyos sérülésekkel a Fejér Megyei Szent György Kórházba, a 31 éves sofőrt és egy 18 év körüli fiatal hölgyet. Az Opel személygépkocsi vezetője - egy 53 éves velencei férfi - szintén súlyos sérüléseket szenvedett.

A felelősség megállapítását a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja. Az azonban elsődlegesen megállapítást nyert a helyszínen, hogy egyik utas sem használta a biztonsági övét és a Citroen túllépte a megengedett sebességet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!