A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Közlekedés - csütörtök

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

A fővárosban tart a délutáni csúcsforgalom, telített a Nagykörút a Margit híd felé, a Margit hídon mindkét irányban erős a forgalom, a Kossuth Lajos utcában a Rákóczi út felé lassú az előrejutás.

A Károly körúton lévő útszűkület miatt az Andrássy úton is összefüggő a kocsisor a Kiskörút felé.

A Rákospalotai határúton mindkét irányban, a Kerepesi úton kifelé torlódnak a járművek.

Sárgán villognak a jelzőlámpák a Határ út- Nagykőrösi út csomópontban.

A Dózsa György úton a Városligeti fasornál két személygépkocsi ütközött össze. A helyszínelés tart.

Vidéki utak

A záhonyi Tisza-híd szerkezetének állapotát vizsgálják ma, ezért azt kétszer két órára lezárják. Mivel a 4-es főút folytatásában a határátkelő is ebből az irányból közelíthető meg - délelőtt 9 és 11 óra között, majd délután 3 órától ötig szüneteltetik a határátlépést Záhonynál. E két időpontban javasoljuk, hogy az éjjel-nappal nyitva tartó beregsurányi vagy tiszabecsi határátkelőt használják Ukrajna felé.

Az M1-es autópálya herceghalmi szakaszán a 21-es és a 25-ös km között a Budapest felé vezető sávokat lezárták, a forgalmat az ellentétes oldalra terelik át. Budapest felé egy, a határ felé vezető oldalon pedig két sávon kehet közlekedni. Tegnap óta hasonló korlátozást vezettek be a két tatabányai csomópont között, egy közel négy km-es szakaszon hídfenntartás miatt zárták le a főváros felé tartó pályát. A forgalom Győr felé kettő, Budapest felé pedig egy sávon halad.

A Tatabánya-óvárosi csomópontban Hegyeshalom felé továbbra sem nem lehet felhajtani. A győri elkerülő szakaszon a 108-as és a 113-as km között egy pályán halad a forgalom. A Hegyeshalom felé autózók a 112-es km-nél a győrszentiváni csomópont le-és felhajtó ágát nem használhatják.

Az M3-as autópályán újabb munka kezdődött, mely mindkét irány közlekedését érinti. Gödöllőnél, a 30-as km közelében egy 4 km-es szakaszon sávelhúzással irányonként két szűkített sávon autózhatnak. Hatvan közelében átépítik a műszaki átjárót. Az 53-54 km között mindkét pályán a belső sávot kerítették el a forgalom elől.

Aszfaltozási munkák folynak az M5-ös autópálya lajosmizsei csomópontjánál. A Kiskunfélegyháza felől érkezők nem hajthatnak fel Lajosmizsénél, a főváros felől autózók pedig nem tudnak lehajtani a pályáról. Lajosmizse helyett az örkényi vagy a kecskeméti csomópontot használhatják. A csomópont közelében egy-egy rövid szakaszon elkerítették a külső és a leálló, illetve a gyorsító sávot is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!