Várnak a 25 milliós móri vérdíj kifizetésével

Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy mégis kifizetik a 25 millió forintos rekordjutalmat annak a fiatalembernek, aki vallomásával a móri rablógyilkosok nyomára vezette a rendőröket - írja a Magyar Hírlap. K. Attila a rablópáros holdudvarához tartozva maga is több bűncselekmény elkövetésében részt vett, jelenleg börtönbüntetését tölti.
Vágólapra másolva!

A rendőrség vezetői az elmúlt napokban többször cáfolták, hogy gazdára talált volna a móri tettesek kézre kerítőjének felajánlott 25 milliós nyomravezetői jutalom. Bár minden alkalommal hozzáfűzték, hogy mivel a kifizetés összes részlete államtitoknak minősül, így abban az esetben is ezt nyilatkoznák, ha kifizették volna az összeget.

A nyomozók elismerték, hogy a két tettes kézre kerítésében meghatározó szerepe volt K. Attilának. A fiatalembert tavaly július 21-én fogták el, mivel nem vonult be börtönbüntetése letöltésére. Elfogása után közölte, hogy fontos információi vannak a móri rablógyilkosokról. Az őrizetbe vett fiatalember valóban olyan információkkal állt elő, amelyeket néhány óra alatt ellenőrizve a gyanúsítottak elfogásáról döntöttek. A 25 milliós vérdíjat csak abban az esetben kaphatja meg, ha a bíróság bűnösnek mondja ki a két gyanúsítottat a móri rablásban - írja a Magyar Hírlap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről