A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Baleset okozásával vádolják a nógrádi kapitány sofőrjét

Vágólapra másolva!
Halálos közúti baleset gondatlan okozásával vádolja a nógrádi rendőrfőkapitány sofőrjét az ügyészség egy tavaly áprilisi autóbaleset miatt. A balesetben a rendőrkapitányt szállító autó áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a szembejövő autóval. A vétlen autó sofőrje a helyszínen meghalt.
Vágólapra másolva!

Halálos közúti baleset gondatlan okozásával vádolja a Nógrád Megyei Főügyészség a nógrádi rendőrfőkapitány sofőrjét egy Balassagyarmaton történt baleset miatt. A vádirat szerint a baleset oka az volt, hogy a rendőrség hivatásos gépkocsivezetője tavaly április 16-án 76-80 kilométer/órás sebességgel haladva áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol a szemből érkező két gépkocsi blokkolófékezése ellenére sem lehetett már elkerülni az ütközést.

A hivatali gépkocsi frontálisan ütközött a másik személygépkocsival, amelynek vezetője a helyszínen meghalt. A vétlen autó vezetője a megyei közigazgatási hivatal munkatársa volt. A főkapitány a balesetben gerinccsigolya- és bordatörést szenvedett. Az ügyet várhatóan ősszel tárgyalja a Balassagyarmati Városi Bíróság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!