A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Sorozatos balesetek a csúszós utakon

Vágólapra másolva!
Huszonegy ember halt meg közúti balesetekben csütörtök óta. Több komoly, halálos kimenetelű baleset történt szombaton is az utakon. A kiadós hétvégi esők után vasárnap havas esőre, hóra is számítani lehet.
Vágólapra másolva!

Országszerte nedvesek, nyirkosak az utak, ennek következtében jelentősen megnőttek a féktávolságok. Sokan azonban nem veszik figyelembe, hogy végérvényesen őszies, sőt az előrejelzések szerint hamarosan télies útviszonyokra kell számítani - mondta el az [origo]-nak az ORFK sajtóreferense.

Kovács Viktória szerint valószínűleg emiatt is történt a szokásosnál jóval több, és súlyosabb közúti baleset a hét vége felé: az elmúlt két és fél napban összesen 21 ember halt meg az utakon. A balesetet másik jellemző oka a figyelmetlenség: a vezetők legtöbbször nem veszik figyelembe, hogy a ködszitálás miatt változnak a látási viszonyok és csúszóssá válnak az utak.

A sajtóügyeletes hozzátette: itt az ideje, hogy az autósok felszereljék járműveikre a téli gumikat: az országban most már egyre gyakrabban kell számítani talajmenti fagyokra, az autóvezetőknek fel kell készülniük az emiatt síkossá váló utakra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!