Jobban van a karddal leszúrt fiú

Vágólapra másolva!
Stabil az állapota annak a 15 éves fiúnak, akit karddal szúrtak le a hétvégén a fővárosban. Az elkövetőket keresik, a nyomravezetőnek félmilliót fizet a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Stabil az állapota annak a 15 éves fiúnak, akit a hétvégén karddal szúrtak meg Budapesten - közölte szerdán Nyulasi Tibor, a Szent János Kórház intenzív osztályának főorvosa. A 15 éves roma fiút vasárnap délután egy hatfős társaság egyik tagja szúrta meg karddal a Moszkva tér közelében egy várakozó autóbuszon.

A támadó társaival együtt gyalog elmenekült a helyszínről, a fiút életveszélyes sérüléssel szállították kórházba. Budapest rendőr-főkapitánya félmillió forintot ajánlott fel annak, aki olyan adatokkal rendelkezik, ami segíthet az elkövető azonosításában.

Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke kedden látogatást tett a fiú szüleinél, és felajánlotta a szervezet segítségét. Kolompár elmondta: "áldatlan állapotnak tartom azt, hogy bárki ma Magyarországon karddal mászkálhat az utcán és bárkit leszúrhat úgy, hogy senki nem avatkozik bele, senki nem szól semmit, senki nem akar fölismerni senkit".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről