Lövöldözés egy Somogy megyei faluban

Vágólapra másolva!
Összeveszett, majd összeverekedett két szomszéd Inkén. A verekedést később lövöldözés, szándékos gázolás követte, többen megsérültek.
Vágólapra másolva!

Veszekedés, verekedés, lövöldözés, szándékos gázolás történt egy ház udvarán a Somogy megyei Inkén szombaton este. A történtekről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság számolt be. A közlemény szerint egy 59 éves férfi hiába kérte a szomszéd ház udvarán hangoskodó három férfit, hogy legyenek csendesebbek, azok rátámadtak, "visszaszorították" saját udvarára. Ott a férfi segítségére sietett a veje, de együtt sem bírtak a támadókkal.

A megtámadott férfi ekkor elővette flóbert pisztolyát és többször a levegőbe lőtt. Az egyik lövés arcon találta az egyik támadót, aki könnyebben megsérült a bőr alá fúródott lövedéktől. A lövés után az egyik támadó, egy 32 éves iharosi férfi beült az utcán álló Ladába, behajtott az udvarra, és elgázolta az 59 éves embert, akit súlyos lábszártöréssel szállítottak kórházba. Az arcán megsérült férfit ugyancsak kórházba vitték, ő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A gázolót, aki a helyszínről elmenekült, még aznap éjjel elfogták, ellene garázdaság és súlyos sérülést okozó közúti veszélyeztetés miatt indítottak eljárást. A sokszereplős ügyben a rendőrség szakértők bevonásával nyomoz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!