Hárommillió újságot küld ki a Fidesz

Vágólapra másolva!
176 féle variációban készült el a Fidesz legújabb kampányújsága: minden egyéni képviselő-jelöltnek külön készítettek egy kiadványt, de a lap nagyobbik része egységes tartalommal jelentkezik. Az újságból hárommillió példány készült.
Vágólapra másolva!

Az összes háztartásba eljuttatja a Fidesz, a mintegy hárommillió példányban készülő újságját. Emellett hamarosan kézbesítik a párt programját is, szintén minden háztartásba. Az újság 176 féle variációban készült el, mindegyik képviselő-jelöltnek saját lapja lesz. A nyolcoldalas kiadványban a címlapon, a hátsó borítón és a középső két oldalon ismertetik saját programjukat a jelöltek.

Demeter Ervin, aki Egerben indul, például egyetemet, sztrádát és munkát ígér, Illés Zoltán VI. kerületi jelölt pedig "Építeni és nem rombolni kell a Terézvárost" szalagcímmel jelentkezik. A jelötlekről nem hivatalos, műtermi fotó készült, Demeter például egy borospincében, Illés pedig egy VI. kerületi utcában fényképeszkedett.

A többi oldalon központilag előállított, egységes anyag olvasható: a Fidesz programjának főbb pontjai mellett, interjút olvashatunk Orbán Viktorral. A pártelnök mellett ismert emberek, Kudlik Júlia, Eperjes Károly, Demjén Ferenc, Pitti Katalin, Nemcsák Károly, Balázs Péter nyilatkoznak, a változás szükségessége mellett érvelnek, ami a Fidesz egyik választási szlogenje.

Úgy tudjuk, a kiadvány terjesztéséről minden választókerületben a helyi Fidesz maga dönt, így lesz, ahol aktivisták viszik ki a lapot, de a szervezetek dönthetnek úgy is, hogy a Postával terjesztik a kiadványt.

Komáromi Gergely

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről