Gyerekek törtek be egy pékségbe

Vágólapra másolva!
Gyerekkorú betörőket értek tetten a rendőrök az egyik nyíregyházi pékáru-boltban csütörtök éjjel. A gyerekek iskola után estig csavarogtak, majd elhatározták, hogy éjjel betörnek egy boltba.
Vágólapra másolva!

Telefonos bejelentés érkezett a rendőrségi ügyeletre csütörtök éjjel, hogy betörők járnak az egyik nyíregyházi pékáru-boltban. A helyszínre küldött járőrök nagy meglepetésére a boltban egy 10 és egy 12 éves gyermek volt - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

A fiatalabb gyerek megpróbált elszaladni a helyszínről, míg bátyja a beütött kirakatú üzletben egy fagyasztószekrényben bújt el. A rendőrök a helyszínen megtalálták a két fiú édességgel telepakolt iskolatáskáját is.

A kérdőre vont gyermekek először valótlan személyi adatokat diktáltak be a rendőröknek, végül az őrsön a Nyírteleken lakó anyjuk igazolta a fiúkat, aki már kerestette őket.

A tetten ért gyerekek elmondták, hogy iskola után estig csavarogtak, majd elhatározták, hogy éjjel betörnek egy boltba. Az ügyben a rendőrség a gyámhatóság bevonásával folytatja az eljárást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről