asdf asdf asdf

Vágólapra másolva!
Az elégedetlen kiadók szerint még mindig gond van a lapterjesztéssel. Hajléktalanok kézbesítik az újságokat, a bosszúálló postások ellopják a lapokat és egyébként sem működik a rendszer. A kis lapok ezért perelnének
Vágólapra másolva!

Januárban, amikor a Médialog a százötven legnagyobb településen átvette a lapkézbesítést a Magyar Postától, pár napra teljesen összeomlott az újságok kézbesítésének rendszere, több tízezer ember nem kapta meg a neki járó napilapokat, és még egy héttel később is naponta 8-10 ezer előfizető csak akkor látott újságot, ha elballagott a legközelebbi újságos bódéhoz. A német többségi tulajdonban és a két legnagyobb magyar kiadó, a Ringier és a Sanoma kisebbségi tulajdonában lévő Médialog akkor átmeneti zavarokról és az örökölt adatbázis hibáiról beszélt.

Azt ígérték, hogy ugyan a rendszer soha nem lesz tökéletes, de márciusig 0,2 százalék alá csökkentik a problémás kézbesítések arányát, tehát a 800 ezer előfizetőből mindössze körülbelül kétezer nem lesz elégedett. Emellett január közepén a cég hangsúlyozta, hogy kárpótolja majd azokat az ügyfeleket, akik a nagy kavarodásban nem jutottak az újságjukhoz.

Ez a kárpótlás azonban március elejéig nem érkezett meg az előfizetőkhöz, sőt az Index információi szerint már nemcsak az előfizetők, hanem a kiadók is elégedetlenkednek: több kisebb napilap pert fontolgat a Médialog ellen.

asdffsdaasdf
sdffdaaasdf
asdffdaafsda


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről