Fideszes aláírásgyűjtő ív került egy iskolába

Vágólapra másolva!
Egy békéscsabai általános iskola tanári szobájában kikerült a falra egy fideszes aláírásgyűjtő ív. Az érintett politikus azt állítja, ő csak a portán adta le a papírt.
Vágólapra másolva!

Azonnali intézkedést ígért a törvényszegés megszüntetéséért a békéscsabai önkormányzat oktatásért felelős osztályvezetője - közölte szombaton Velkey Gábor SZDSZ-es országgyűlési képviselő. A város 2. számú általános iskolájának egyik tanári szobájában előző nap kitették a Fidesz népszavazási kezdeményezésének aláírásgyűjtő ívét. Miután pénteken tudomásukra jutott a hír, értesítették a békéscsabai önkormányzatot.

Az iskolába Vrbovszki Viktor, a körzet fideszes egyéni önkormányzati képviselője vitte be a kérdőívet. Mint az MTI-nek elmondta, azért, mert az iskola igazgatójával jó - nem politikai, hanem magánjellegű - kapcsolatot ápol. A fideszes képviselő nyilatkozata szerint ő az íveket a portán hagyta, s információi szerint az igazgató ezeket fénymásolta, majd pedig egy asztalon felejtette. Kijelentette, "a fénymásolt íveket senki nem írta alá, nem is volt cél, hogy az iskolában bárki is aláírásokat gyűjtsön".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről