Kamion alá hajtott az anyagyilkos fiú

Vágólapra másolva!
A Balatonra autózott, miután feltehetően meggyilkolta anyját egy gyulai férfi, majd a hazaúton kamion alé hajtott és meghalt. Kocsijában egy búcsúlevelet találtak, amelyben pillanatnyi elmezavarral magyarázta tettét.
Vágólapra másolva!

Brutálisan meggyilkoltak egy 63 éves gyulai asszonyt a hétvégén. A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével a nő fiát gyanúsította, aki azonban hétfő hajnalban egy Kecskeméthez közeli balesetben meghalt.

Az áldozat hozzátartozói vasárnap késő délután értesítették a rendőrséget, mert az asszonyról már egy napja nem volt információjuk. A rendőrök betörték a lakás ajtaját, majd a vérnyomokat követve, egy szekrényben megtalálták a brutálisan meggyilkolt nőt. Az áldozaton több sérülést találtak, a gyilkos egy éles tárggyal a nyakát is elvágta. A rendőrség szerint a tettes a vele egy háztartásban élő fia lehetett.

A rendőrök kiderítették, hogy a gyanúsított a helyszínről a Balatonra autózott, ahol szállodában töltött egy éjszakát. Hétfő hajnalban aztán Kecskemét után, Békéscsaba felé tartva egy kamionnak hajtott és életét vesztette. A rendőrök a gépkocsiban egy búcsúlevelet találtak, amelyben a férfi pillanatnyi tudatzavarral magyarázta tettét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről