A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szén-monoxid-mérgezésbe halt bele egy 13 éves lány

Vágólapra másolva!
Zuhanyozás közben meghalt egy 13 éves lány szén-monoxid mérgezés miatt csütörtökön este. A szakértők szerint az okozta a tragédiát, hogy a vízmelegítővel párhuzamosan működő szagelszívó miatt nem tudott távozni a gáz. Az édesapának tűnt fel, hogy a gyerek régóta van a fürdőszobában.
Vágólapra másolva!

Az elsődleges adatok alapján szén-monoxid-mérgezés miatt halt meg zuhanyozás közben egy fiatal hódmezővásárhelyi lány - közölte pénteken a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Tuczakov Szilvána. A 13 esztendős kislány csütörtökön késő este az esti órákban a lakásában zuhanyozni indult. Édesapja már sokallta lánya bennlétét, így bekopogott. Mivel a kopogásra nem kapott választ, benyitott a helyiségbe. Az apa a kád mellett eszméletlenül találta a kislányt. A kiértesített mentők megkísérelték újraéleszteni, azonban nem sikerült életét megmenteni.

Az orvosi vélemény szerint a gyermek szén-monoxid-mérgezésben halt meg. A DÉGÁZ illetékes szakemberei azt állapították meg, hogy a fürdőszobában működő vízmelegítővel azonos időben a konyhában nagy teljesítményű szagelszívó üzemelt. Ez utóbbi a fürdőszobában vákuumot idézett elő, minek következtében a keletkezett szén-monoxid nem tudott eltávozni, és mérgezést okozott. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!