Kromofággal öntötték le fóti politikusok autóit

Vágólapra másolva!
Nagy értékű károkozás vétségében tett rendőrségi feljelentést Fót alpolgármestere szerdán, miután az önkormányzati ülés végén az épület előtt parkoló kocsiját kromofággal leöntve találta. Hasonló kár érte fideszes képviselőtársát is. A merénylet mögött gazdasági okokat sejtenek.
Vágólapra másolva!

A késő estig tartó ülés után a parkolóban lévő kocsiját megrongálva találta közölte Fábry Béla, a Pest megyei város szocialista alpolgármestere. A közelben állt Móczár Béláné, a helyi képviselő-testület fideszes vezetőjének autója is, amit szintén kromofággal öntöttek le az egyelőre ismeretlen tettesek.

Az alpolgármester azonnal jelentette az esetet a dunakeszi rendőrkapitányságnak, amelynek munkatársai a helyszínen vizsgálódtak.

Az alpolgármester gyanúja szerint politikai, gazdasági indíttatás rejlik a cselekmény mögött. Ugyanis a képviselő-testület nagy viták közepette a közelmúltban megszavazta egy 300 millió forintba kerülő egészségügyi központ megépítését, ami gazdasági érdekeket sérthet, a központ felépítését a helyi MSZP és a helyi Fidesz is egyaránt támogatja - utalt rá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!