A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Már hét SZDSZ-es gyanús az álküldöttek ügyében

Vágólapra másolva!
Összesen hét SZDSZ-es politikust gyanúsítanak okirat-hamisítással a párt tavalyi elnökválasztásán történtek miatt - írja a Magyar Nemzet. A tavalyi szavazáson álküldöttek is voksoltak, az elnökválasztást idén nyáron megismételték.
Vágólapra másolva!

Hétre emelkedett azoknak az SZDSZ-es politikusoknak a száma, akiket magánokirat-hamisítással gyanúsít a Budapesti Rendőr-főkapitányság a párt tavalyi elnökválasztó küldöttgyűlésén történt csalások miatt - írja a Magyar Nemzet. A lap szerint öt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei és két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei küldött gyanús, ám a rendőrök az még az érintettek monogramját sem árulták el.

Az SZDSZ tavalyi elnökválasztását követően derült ki, hogy álküldöttek is szavaztak. A botrány komoly belháborút robbantott ki a pártban, amely csak a koalíciós válság, és az MSZP-SZDSZ kormány felbomlása nyomán csitult. Az ügyben indított nyomozás határideje december közepén jár le, de ez az időpont azonban meghosszabbítható - mondta a lapnak Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A tavalyi rendkívül szoros elnökválasztási eredményt - amelyet végül Kóka János nyert meg - utóbb megszüntették, és idén nyáron megismételtét a szavazást, amelyen Fodor Gábor nyert.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!