Két halott egy pécsi házrobbanásban

Vágólapra másolva!
Két ember égett benn egy pécsi családi házban, amely szerda hajnalban robbant fel a baranyai megyeszékhelyen. A helyiek szerint a házat szerelemféltésből robbantották fel, a rendőrség ezt nem erősítette meg és későbbre ígért tájékoztatást.
Vágólapra másolva!

Felrobbant egy családi ház Pécsen szerda hajnalban - közölte Szőke Szabolcs, a pécsi tűzoltóság szolgálatparancsnoka. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 54 éves férfi és egy 51 éves nő elszenesedett holttestét találták meg a kiégett épületben. Az MTI a helyszínen úgy értesült, a ház tulajdonosa robbanthatta fel az ingatlant feltehetőleg szerelemféltésből - ezt a rendőrség nem tudta megerősíteni.

A tűzoltókat szerdán hajnali 4 óra 21 perckor riasztották a Lámpásvölgyi úton található épülethez, amely a bejelentés szerint lángokban állt - mondta a tűzoltóság szóvivője. Három autóval érkeztek a helyszínre, de a tüzet csak 6 óra után sikerült megfékezniük. Az oltás során derült ki, hogy a házban két ember is tartózkodott, akiken azonban már nem tudtak segíteni - tette hozzá Szőke Szabolcs.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, hogy a rendőrök és a tűzoltók is tartottak helyszíni szemlét, de hogy mi volt a tűz oka, arra a szakértőknek kell választ adniuk. Hozzátette: a rendőrség egyelőre közigazgatási eljárást indított, mert bűncselekményre utaló körülményt nem fedeztek fel. Ha a vizsgálat során mégis felmerül ennek gyanúja, akkor a büntetőeljárás szabályai szerint járnak majd el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!