A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNPongrácz Bence
12:10CselgáncsHifumi Abe-Bence Pongracz
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNPupp Réka
12:50CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
NyílNyíl

Tizenöt évre ítélték az élettársát megölő hajléktalant

Vágólapra másolva!
Az első fokon kizsabott életfogytiglani börtönnél enyhébb, 15 éves büntetést szabott ki a Szegedi Ítélőtábla arra a hajléktalan férfire, aki 2007-ben brutális kegyetlenséggel megülte élettársát. A sokszorosan büntetett férfi ittasan, féltékenységből halálra verte és szúrkálta áldozatát.
Vágólapra másolva!

Jogerősen 15 év fegyházbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a kecskeméti hajléktalant, aki 2007 júliusában meggyilkolta élettársát egy kecskeméti vasútállomás vagonjában. A bíróság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében mondta ki bűnösnek a férfit. Korábban az első fokon eljáró Bács-Kiskun Megyei Bíróság életfogytiglani szabadságvesztést szabott ki, de a táblabíróság enyhítette azt.

A korábban már tizenhét alkalommal büntetett 58 éves vádlott 2006-ban ismerkedett meg a szintén hajléktalan későbbi sértettel, akivel egy, a kecskeméti vasútállomás álló használaton kívüli vagonban éltek. Italozó életmódot folytattak, munkahellyel nem rendelkeztek. A vádlott féltékenykedett, ezért ittas állapotban több alkalommal megverte a nőt.

2007. július 13-án este a vagonban veszekedtek, az elítélt férfi legalább két órán át bántalmazta az asszonyt: nyolc-tíz alkalommal megütötte, rugdosta, konyhakéssel öt-hét, egy villával pedig huszonöt-harminc alkalommal is megszúrta. A szakértői vélemény szerint egyik sérülése sem volt önmagába halálos. Az asszony kétórás szenvedést követően hunyt el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!