A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Újabb bizonyítékok kerültek elő a verekedő, lányokat zaklató Magyar Péter ellen

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Magyar Péter vállalhatatlan, és csak egy hangos és radikális kisebbség támogatja - mondta Pálfalvi Milán, a Nézőpont Intézet elemzője az Origónak azzal kapcsolatban, hogy Magyar diszkóbotrányáról újabb felvételek láttak napvilágot. Az elemző szerint Magyar Péterrel megjelent a botránypolitizálás Magyarországon.
Vágólapra másolva!

Eddig soha nem látott felvételek kerültek elő Magyar Péter botrányos éjszakájáról, mivel exkluzív interjút adott a Tényeknek a férfi, akinek a telefonját a Dunába dobta a baloldali politikus. Ezen újabb fejlemény miatt aggódhat-e Magyar Péter?

Magyar Péternek nincs aggódni valója, de nem azért, mert a diszkóbotránya kapcsán napvilágra kerülő újabb felvételek ne okozhatnának neki erkölcsi kárt, hanem azért, mert miután korábbi ígérete ellenére mégis beült az Európai Parlamentbe, lett egy „kétmilliárdos kamuállása”, ahogy ő fogalmazott. 

Ráadásul szemlátomást nem okoz neki lelki válságot, ha kiderül róla a valóság, hogy milyen erkölcsi szintet képvisel. Pár hónap alatt, becsapva a választóit megszerezte magának azt, amit lehetett. 

Nagy Ervin (Magyar Péter kitakarja) és Radnai Márk közösen szervezik a háttérből Magyar Péter egyik rendezvényét

Hiába tartja normális ember főben járó bűnnek azt, amit tett, a szimpatizánsainak Orbán-ellenessége minden bűnét zárójelbe teszi az ő szemükben. Jó eséllyel azt is, ami majd csak ezután derül ki, vagy követ el. Hiszen azok, akik Magyar Pétert felkarolták, nem a jellemhibái ellenére, hanem éppen annak tudatában kezdték támogatni. Sajnos azzal kell számolnia a magyar politikumnak is, hogy betette a lábát hazánkba a botránypolitizálás. 

vonderleyen, magyarpéter
Magyar Péter jól érzi magát a háborúpártiak körében
Fotó: Facebook

Magyar Péter durvaságával felszabadította a radikális változást igénylő szavazókban az eddig kielégítetlen vágyaikat. Persze egyúttal manipulálta, és rá is szedte őket. Magyar Péter politikai terméke az Orbán-gyűlölet. Magyar Péter Orbán-gyűlöletet árul a választóinak, amiért mindent elnéznek neki.

Ugyanakkor a TISZA párt támogatói egy jól körül határolható szelete a választóknak, akiket Magyar Péter nem fog tudni megtartani abban az esetben, ha nyitni próbál azok felé, akik a támogatói bázisát növelhetnék, vagyis a mérsékeltebb szavazók felé. A DK nem lépett a mérsékeltebbek felé, mert inkább meg kívánja tartani az erős kötődésű, radikális DK-sokat. Emiatt azonban nem tudta növelni táborát, és elveszítette azokat, akik radikális változást vártak, de nem láttak erre esélyt Gyurcsány Ferenc pártjával. Akiket elveszített a DK, ma már a TISZA párt szimpatizánsai. Nehéz elképzelni, mit kellene tennie Magyar Péternek, amit már tényleg nem néznének el neki a radikális támogatói.

Eddig tagadott, hazugsággal vádolt mindenkit. Az újabb felvételek mit bizonyítanak?

A csütörtökig megismert felvételek azt bizonyítják, hogy Magyar Péter vállalhatatlan. Ennek ellenére sokan az ördöggel is összefognának, csak azért, hogy valaki megdöntse az Orbán-kormányt. Akik így vélekednek, azok mindent elnéznek Magyar Péternek. Persze nem szabad azt elfelejteni, hogy később még nyilvánosságra kerülhetnek további jelenetek is, amelyek következményét, azok ismerete nélkül nem lehet előre tudni.

Jól látszik a felvételeken, hogy Magyar Péter szexuálisan túlfűtött mozdulatokkal magához szorítja a lányokat, és többször is a lábuk közé guggolva táncolt. Mennyire fogadható el egy politikustól, hogy így viselkedjen nyilvános helyen, ráadásul fiatal lányokkal?

Új fejezet kezdődött a magyar politikai életben, ami az erkölcsös ember számára nehezen elfogadható. Magyar Péter ennek tipikus példája. Alapesetben teljesen elfogadhatatlan, amit tesz, de sajnos a politikai célja, miszerint az Orbán-kormány egyetlen potens kihívójaként mutatja be magát, abban a közegben, ahol ellenzékváltó hangulat uralkodott el az elmúlt évek során, kétségtelenül sikeres. Ez a siker persze nem sokat ér akkor, amikor cselekedni kell. A politikai kommunikáció sajátja, hogy minél nagyobb az elvi támogatottság egy párt, vagy eszme esetében a választók részéről, annál kisebb a szervezettség, vagyis a két tényező egymással fordítottan arányos. Erre mondják azt, hogy kipukkad a lufi, amint nyomás alá kerül.

Ön szerint távoznia kellene a közéletből Magyar Péternek?

Jobb lenne, ha nem lenne igény arra a politikai műfajra, amelyet képvisel, és akkor nem önként távozna, hanem megszűnne a támogatottsága. Azonban tudomásul kell venni, hogy a magyar választók egy része éppen azért állt mögé, mert minden botrányával együtt elhitték neki, hogy majd ő változást hoz. 

Persze lehetnek olyan ügyei, amelyek miatt végül elfogy körülötte a levegő, de azzal tisztában kell lenni, hogy van egy olyan választói réteg, amelyik úgy tűnik, hogy tolerálja az elfogadhatatlan emberi viselkedést is, ha mindemellett az adott politikus ártani akar az Orbán-kormánynak. Ők a hangos és radikális kisebbség. Ebben a kategóriában erőteljesen megjelenik a kettős mérce, hiszen az ugyanilyen viselkedést a számukra nem szimpatikus politikusoktól már nem fogadnák el. Számukra csak az számít, hogy az ellenségük ellensége a barátjuk.

magyarpéter
Magyar Péter és pártja beült az Európai Parlamentbe. Itt éppen Roberta Metsolával szelfiznek, akit ismét megválasztottak az Európai Parlament elnökévé.
Fotó: Facebook

Miért nincsen következménye Magyar Péter tettének? Láthatóan "szépen" betagozódott a háborúpárti Néppártba.

A Néppárt új üdvöskéje Magyar Péter. A magyargyűlölő Manfred Weber hasonlóan a hangos, radikális kisebbséghez hazánkban, mindent elnéz neki, csak legyen Orbán-ellenes. Ezért nincs következménye Magyar Péter tettének se itthon, se az európai porondon. 

Fölmerül a kérdés, hogy egy háromgyermekes családapa, hogy nem érzi annak súlyát, hogy mit tesz, milyen példát mutat. 

Egészen elképesztő, hogy Magyar Péter személyében egy ilyen alak leselkedik a lányainkra. Hiába osztja meg a TISZA Párt szimpatizánsait is Magyar Péter viselkedése, a fékevesztett, mértéktelen tivornyázás azután történt, hogy Magyar Pétert beszavazták a „kétmilliárdos kamuállásba”.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!