Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Egy baromfiudvarig üldöztek egy autóst a rendőrök Fejérben

Vágólapra másolva!
Árkon-bokron át menekült autójával egy férfi a rendőrök elől Fejér megyében, mivel megijedt a közúti ellenőrzéstől. A forgalmival és jogosítvánnyal nem rendelkező férfit végül egy mezőszentgyörgyi baromfiudvarban fogták el, negyven perc üldözés után.
Vágólapra másolva!

Autós üldözés után fogtak el a rendőrök Fejér megyében egy húszéves férfit. Földúton, búzaföldön is menekült, a rendőröket többször megpróbálta leszorítani az útról. Negyven perc után fogták el, egy mezőszentgyörgyi baromfiudvarban. Közúti veszélyeztetés és több szabálysértés miatt indult eljárás ellene.

Mezőszentgyörgyön egyszerű közúti igazoltatás volt csütörtökön délután, amikor a rendőrök azt vették észre, hogy egy autó kézifékes fordulással irányt vált, és sebesen elhajt.

Üldözőbe vették, majd az üldözés után kiderült, hogy az autónak nem volt forgalmi engedélye, a férfinek pedig jogosítványa, ezért félt az igazoltatástól. A férfit őrizetbe vették - közölte pénteken Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az autóban két utas is volt, őket tanúként hallgatja ki a rendőrség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről