A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Blikk: Teljesen felépül a Stohl-baleset sérültje az orvosszakértői vélemény szerint

Vágólapra másolva!
A Blikk pénteki számában rendőrségi forrásra hivatkozva azt írja: az orvosszakértői vélemény szerint teljesen felépül az az idős férfi, aki a Stohl András színész által okozott közlekedési balesetben sérült meg. A napilapnak egy rendőrtiszt azt mondta: ez alapján nem valószínű, hogy letöltendő börtönbüntetést kap Stohl.
Vágólapra másolva!

Az orvosszakértői vizsgálat eredménye szerint teljesen felépülhet combnyaktöréséből a Stohl András színész által okozott közlekedési baleset súlyos sérültje - írja a Blikk pénteki számában meg nem nevezett rendőrségi forrásra hivatkozva. A lap szerint még nem adták le hivatalosan a nyomozó hatóságoknak az orvosszakértői véleményt, de információjuk szerint ebben az áll majd, hogy az idős férfi semmilyen maradandó károsodást nem szenvedett. A napilap szerint már csak egy csontsűrűség-vizsgálatot várnak, de ez döntően nem befolyásolhatja már a szakértői véleményt.

A Blikknek egy neve elhallgatását kérő rendőrtiszt azt mondta: a sértett idős kora miatt elképzelhető, hogy még további orvosszakértői véleményekre lesz szükség, de azokat már a bírósági szakaszban fogják elrendelni. A rendőrtiszt hozzátette: nem tartja valószínűnek, hogy letöltendő börtönbüntetést kap Stohl.

Stohl május 8-án hajnalban, Fót közelében okozott közúti balesetet, melyben az idős férfi súlyosan, egy másik ember pedig könnyebben sérült. Az orvos szakértői vélemény megállapította, hogy Stohl közepesen ittas volt a balesetkor, később pedig a rendőrség közölte, hogy a színész vér- és vizeletmintájában tiltott pszichotróp anyagot találtak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!