A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Szúrós szag miatt költöztettek ki lakókat Pécsett

Vágólapra másolva!
Ismeretlen eredetű szúrós szagú gáz terjedése miatt költöztettek ki harminc embert egy pécsi házból szerdára virradó éjszaka. A katasztrófavédelem szakemberei méréseket végeztek a helyszínen, de nem mutattak ki veszélyes gázt.
Vágólapra másolva!

Harminc embernek kellett ideiglenesen elhagynia otthonát szúrós szagú gáz terjengése miatt az éjjel Pécsen - közölte a baranyai katasztrófavédelem szerdán az MTI-vel. Kőszegi Gábor százados, a katasztrófavédelem ügyeletese tájékoztatása szerint kedden nem sokkal tizenegy óra előtt kapták a jelzést, hogy szúrós szagú gáz érezhető a Kodály Zoltán utca egyik társasházában. Mire a tűzoltók a helyszínre értek, a rendőrség megkezdte az épület kiürítését.

Az ügyeletes hozzátette: a lakóknak egy órát kellett az utcán tölteniük. A szakemberek a helyszínen méréseket végeztek, de nem tudták kimutatni veszélyes gáz jelenlétét. "Csak feltételezéseink vannak az esettel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy a szag a csatornából jött fel, de lehet, hogy valaki kísérletezett, vagy vegyi anyagokat öntött a lefolyóba" - jegyezte meg Kőszegi Gábor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!