A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Ezrek rekedtek az utakon Kínában a köd miatt

Vágólapra másolva!
Lezártak tizenegy autópályát a köd miatt Szecsuán tartományban, ezrek rekedtek az utakon. A tartományi székhely, Csengtu repülőtere is több órán át zárva volt.
Vágólapra másolva!

Az időjárás nem kíméli Kínát. A délnyugat-kínai Szecsuán tartományra sűrű köd ereszkedett le hajnalban, emiatt tizenegy autópályát lezártak, és a tartományi székhely, Csengtu repülőtere is megbénult. A déli órákig hat járatot töröltek, és mintegy 110 nem tudott felszállni, illetve landolni az időjárási körülmények miatt. Közel tízezer ember rekedt Csengtu légikikötőjében.

Kína északi és nyugati részén a havazás és a hideg okoz gondot. Az észak-kínai Belső Mongólia egyes részein egyméteres hó okozott fennakadást a közlekedésben és az áramszolgáltatásban. Elzárt a hó több települést, a helyi katasztrófaelhárítók négyezer embernek vittek meleg takarót és élelmet. A Hszincsiang-Ujgur autonóm területen néhány óra alatt ötven centiméternyi hó esett. A hidegfront nyugatról kelet felé halad, Szecsuán tartományban 14 fokot esett a hőmérséklet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!